• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Wieluń :)

Do zobaczenia w takim razie jutro na 15stą - Wieluń znam dobrze, także trafimy bez problemu :)
Ilu nas będzie, bo nie wiem czy brać obiektyw szerokokątny? :D

Barth jakby się wszyscy odliczyli to ok 9-10 aut :P to jak uważasz :P ja tam biorę aparat jaki by nie był :p

Do zobaczenia w takim razie jutro na 15stą - Wieluń znam dobrze, także trafimy bez problemu :)
Ilu nas będzie, bo nie wiem czy brać obiektyw szerokokątny? :D

Bierz, 159 bydle moja gje te też bydle jeszcze jak bydle 33 podjedzie do nawet szerokokątny nie ogarnie :P

Bydle to jest Mariusza GTA :P

Dzięki wszystkim za miłe spotkanie ;)
Czekam na foty.

Ahh myślałem, że będę pierwszy :)
Dzięki za spotkanie - frekwencja jak na mały spot bardzo dopisała. Mam nadzieję, że wkrótce powtórzymy spotkanie a może nawet będzie czas gdzieś usiąść i pogadać.
Uczta dla oczu obejrzeć wszystkie te Alfy naraz - 33-ka, zadbane 156-stki, rarytas GTA czy piękne GT no i oczywiście zadziorne pyski 159-tek :)
Poniżej link do zdjęć:
https://plus.google.com/photos/1012...ms/5949500838529368753?authkey=CJjc74SE5vStSA

Ja również dziękuje wszystkim za spotkanie było bardzo fajnie, liczę ze za niedługo odbędzie się kolejne :)
Barth zdjęcia fajnie wyszły :)

Ostatnia edycja:
Heh no nie:P nie dość że słabo to moje wielo-czerwone wygląda to jeszcze zbliżenie dostała na pęknięty zderzak i brudny kierunek :P ze wstydu aż lusterka poskładała :P :P

Super fotki ;D

też dziękuje że wszyscy się odliczyli :) atmosfera była taka jakby wszyscy znali się od lat - i o to chodzi :) Myślę że tak jak wszyscy stwierdzili na następny raz trzeba pomyśleć gdzie posiedzieć w ciepłym i coś zjeść :P Zdjęć nie wrzucę bo wszystko ciemne wyszło... Bartek super galeria i fotki pierwsza klasa ;) Dopiero teraz zauważyłem że w Stecek w GT nie miał tablicy z przodu... :P

pozdrawiam Paweł

milo było Panowie ... oby tak jakos może się udało i przed "opłatkiem" się styknac ... szkoda ze dluzej nie mogle ale wiecei tesciwoa i dania na goraco wiec nie było jak opozniac wyjazdu :) dozooo

- - - Updated - - -

fotki super stary ... jedno (oczywiście mojej "9") mnie urzekło i prosiłbym kopie jeśli to możliwe :)

- - - Updated - - -

IMAG1957.jpgIMAG1958.jpgIMAG1959.jpgIMAG1960.jpgIMAG1961.jpga ja swoje z fona wrzucę. żaden szał i na pewno nie ma co porównywać z tymi z lustra (żałuje ze nie wziąłem) ale żeby nie było ... :D pozdro

Ostatnia edycja:
Siemanko,
ja też dzięki wielkie za spota, sporo aut, sporo fajnych aut i gadało się świetnie.
Barth propsy za zdjęcia.
Do następnego

stecek, daj mi cynka jeszcze raz z ta zaprawka bo może bym to zrobil przed zima żeby g... później nie wyszlo. dzięki.

Co jest ? miało być spotkanie przed wigilią ? Ja specjalnie w nowe fele Alfę ubrałem żeby się coś przylansić a tu cisza.

Baaa... nawet w mikołajki miało być, jestem za spotkaniem przed wigilią albo coś ;)

Amortyzatory
Powrót