• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Wieluń :)

Panowie myślę że można tak zrobić - umawiamy się na 15:00 na starym parkingu koło muzeum. Ewentualnie jak będzie padać to jak wszyscy przybędą przeniesiemy się pod wiaty:)(dajcie znać chociaż godzinę wcześniej w tym wątku czy dojedziecie). Barth i Stecek wlatujecie do Wielunia od strony Praszki, jedziecie cały czas prosto, mijacie ostry zakręt koło cmentarza i z górki na dół, na samym dole jest skrzyżowanie ze światłami - na nim w lewo i za 200-300 m po prawej stronie jest ten parking i będzie nas widać :) Wysyłam jeszcze mój nr na priv do kontaktu :)

pozdr Paweł

Panowie dzisiaj koło 16 będę miał info czy mechanik poskłada mi wszystko do kupy w Alfie. Jeżeli się nie wyrobi to może podjadę nie Alfą byle się pojawić. Się zobaczy :)

Pewnie tak, ale na wiaty lepiej podjechać po przyjeździe kol. Bartha i Stecka, żeby nie krążyli gdzieś niepotrzebnie.

Ja mam dziewczynę z okolic Wielunia i kusi mnie to spotkanie ;D tylko felgi brzydkie mam przy belli i troche wstyd ;)Ale myślę że dam radę wpaść ;D dajcie na pw jakiś numer kontaktowy czy coś ;D

Ja mam dziewczynę z okolic Wielunia i kusi mnie to spotkanie ;D tylko felgi brzydkie mam przy belli i troche wstyd ;)Ale myślę że dam radę wpaść ;D dajcie na pw jakiś numer kontaktowy czy coś ;D

Nie gadaj glupot-brzydkie to ja mam zimowki na stalowkach ;p poszlo pw z nr:D

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

A wpadnę ;D Będzie fajnie;)

Ja już zjechałem ze stolicy, więc będę ;)
Kurcze miałem dziś założyć stal z zimówkami, ale wstyd się będzie pokazać na kołpakach przy tylu Alfach ;P

Nie mów, że masz stalowe 17 ;P

Kurde, wy się tu kołami przejmujecie a mnie wstyd ogólnie Alfę przy waszych postawić :P Niestety ale prezencji to ta moja 33 już nie ma :P I prawdopodobnie będę w pracy do 15 więc jak już was przy muzeum nie zastane to jadę pod wiaty :) Może akurat już zacznie się ściemniać ;)

ja też już mam stalówki 15 z kołpakami i kompleksów nie mam :P Łukasz Twoja 33 to można nawet powiedzieć taki rarytas - ja taką dopiero obejrzałem dokładnie jak przyjechałeś na pierwsze spotkanie :P

P.S. czyli tak jutro 15 koło teriana, a potem pod wiaty jak będzie lać. Zainteresowani wszyscy chyba mają mój nr, więc nie powinno być problemu w razie "w" :)

Amortyzatory
Powrót