Spotkania Wieluń :)

Będziemy Ci wypatrywać na drodze ;)

czarnożyły :) - jedziemy odwiedzić dziadków mojej żony :) i pokazać zdjęcia z wesela :)

Pozdrawiam kolegę pampik wadziłem ciebie "chyba to byłeś ty rej. ST coś tam :)" jak stałeś na pierwszych światłach kręcąc w lewo w Wieluniu, ja szedłem z żoną chodnikiem i w ostatniej chwili zauważyłem auto :P

to bardzo blisko Wielunia ;) może jakoś się natkniemy na siebie :P pozdr

a no wieluń jest po drodze :) ale żadnej oramkowanej Ar nie spotkałem. Tzn spotkałem ale za ktowicami kolegę w 156 Sw :)
A światła w Wielunie gdzie skręciłem w lewo ... to chyba na skrzyżowaniu gdzie po prawej jest bank credit agricole :) tam ? Ale jak czarna 159 w sedanie z rej ST to raczej na pewno ja ... :) pozdrawiam

Tak zgadza się :), jak byś chwile później jechał to byś mnie zobaczył wyjeżdżającego z posesji :)

hehe :) ten świat mały :) niestety tylko odwiedziny w czarnożyłach ( bo nie ma gadzie spać ) więc nie było szans na załapanie jakiegoś spotu w Wieluniu :) odwiedziny i do domku :)

Myśleliście nad jakimś spotkaniem w dni wielunia? :)

Do dni Wielunia to jeszcze dwa miesiące, ale pomysł niczego sobie :)

Pany, byłby ktoś z was zainteresowany zmieniarką Mp3 firmy YATOUR - zmieniam radio i nie będzie mi już potrzebna :) Zmieniareczka jest u mnie trochę ponad rok - kompletna z opakowaniem:) Pasuje do blaupunktów z AR 147, 156 FL, 159... dokładnie taka jak ta:

http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb-alfa-romeo-147-156-159-4gb-i4146186866.html

Cena oczywiście o wiele niższa :P (kontakt na priv) Uderzam najpierw tu bo może ktoś z was potrzebuje :)

pozdr Paweł

Jakby Kamil zmienił zdanie - również jestem chętny na zakup zmieniarki już w tym momencie :-)

Zdania nie zmieniłem ;) Zmieniarka już od poniedziałku siedzi u mnie w schowku i pozwala mi się cieszyć dowolną muzyką, bez konieczności latania z płytami :)

koledzy wiecie może czy w filtrze paliwa w środku ma prawo coś latać ?kupiłem nowy filtr ufi i jak nim poruszam to cos tam klekocze.

Tomek nie mam zielonego pojęcia, ale wydaje mi się że nie powinno nic latać...
BTW Co wy Pany na spotkanie,. bo dawno nic nie było? W ten weekend raczej nie dam rady, ale za tydzień - niedziela, sobota? Kto chętny? Trochę u mnie zmian w środku w alfie, ale to się pochwalę na spotkaniu:P Bartek jak tam korekta alutki? Trzo się spotkoć i pogodoć :D

nom za tydzień w niedziele czemu nie ;d jak będzie ciepło ;)

Amortyzatory
Powrót