Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Krzysiu, czekaliśmy na Was, ale holender żaden z nas nie miał nr do CiebieWięc sprawdź PW
Bartek, a propos tego wydechu podwójnego co rozmawialiśmy - firma jest z Ostrowa Wlk. czyli przypadkiem tam gdzie będę wgniotki i korektę robić. Są dwie opcje średnicowe: 80 mm i 90 mm, a cenowo odpowiednio 330 zł i 430 zł. Opinie na necie mają dobre. Jak wam się widzi ? ;D
Bartek, ja tez tam stałem i jeszcze się Tomka pytałem czy można tak stać... Widocznie mi się poszczęściło, bo wyjechałem wcześniej...
pawciu87,
235/45/18 , zawias oryginalny. Teraz już zimówki 16" standardowe.
Pokaż załącznik 216684Pokaż załącznik 216685Pokaż załącznik 216686Pokaż załącznik 216687Pokaż załącznik 216688