Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pany i Panewki, widzę że temat bardzo mocno upadł... Robi się coraz cieplej(pomijając wyjątki z okolic Częstochowy ) a zero odzewu w wątku, co bardzo smuci wspominając poprzednie bardzo udane spotkania... Myślę że znajdzie się dzień, chwila by spotkać się w doskonałym, sprawdzonym gronie i podyskutować o naszych gramotnych bellach i nie tylko Czekam na odzew i propozycje... Mam nadzieję że "cuore sportivo" nie umarło w waszych ciałach i posypią się propozycje spotkań Pozdrawiam Paweł
Halo!? Ktoś tu w ogóle zagląda jeszcze? Z racji że temat upadł, cisza jak na cmentarzu, ch... wieje ogólnie, proponuję zebrać się do kupy w końcu i wrócić do starych dobrych spotkań, pozgarniać nowe osoby z okolicy, trochę się zmobilizować
Jednak nie wszyscy wyginęli widzę Odezwę się jeszcze bezpośrednio do paru chłopaków - mogą nie zaglądać na forum A jakieś propozycje - przed/po Świętach ? No i jaka lokalizacja ;-)
Tak myślałem też o Tobie Krzychu i fajnie "cuore sportivo" dalej w środku siedzi Trzymam kciuki że coś wreszcie się uda ogarnąć, bo de facto minął prawie rok... Dawajcie jakieś propozycje - ja jak zwykle raczej elastyczny póki co(żona siódmy miesiąc dopiero ), czekam na odpowiedzi ;-D
Dzisiaj widziałem w drodze do Łodzi dwie Giulie - czerwoną i czarną, serducho chciało wyskoczyć.... Przyszłość jest przed nami ;-D A na spotkanie czekam z utęsknieniem
Dobra, to ja zacznę - wstępnie pogadałem i większość jest po świętach zainteresowana - co myślicie np na 30 grudnia, sobota? Knieja koło Wielunia, godz. powiedzmy 14:00. Zrobimy typowe spotkanie po staremu z kopaniem oponek ;-) Tylko trzeba się cieplej ubrać... A później na coś ciepłego do restauracji ;-) Czekam na odzew - pozdr Paweł
30-go nie damy rady - wyjeżdżamy na Sylwestra i nie wiem czy większość ludzi tak nie zrobi.
Na przykład 16-stego jak najbardziej czyli w tą sobotę - jak reszta?
Teoretycznie 16-ty by mi też pasował, aczkolwiek jutro oddaję Alutkę do blacharza/lakiernika na 3 dni i jakby mu się przedłużyło to jestem w ciemnym tyłku... W każdym razie wątpię by udało się na taki szybki termin więcej osób zwerbować. Skoro więc większość ma okres świąteczny zajęty, to na spokojnie by to przerzucić na np. 6 stycznia, koło 14:00 ? Niech się wypowiedzą też nowi koledzy, bo każdego zdanie się liczy Pozdr Paweł
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.