• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Wieluń :)

Ale będzie konkretnie coś czuje ;D

Oczywiscie , że tak. Zawsze są gotowe zawieść klubowicza na soczek.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Spotykamy sie od razy w knieji?

Co powiecie na spot w okolicach 10-11-12 listopada? Dzień i miejsce do ustalenia - jakieś propozycje? :)

ja jestem za ;) Nie wiem jak reszta, ale wróciłbym do kolebki spotkań pod dachem, czyli knajpa w Byczynie :D Jakoś tak fajnie się tam "rodzinnie" siedzi ;-)

Jestem za :) Może 11-stego w takim razie? Dawajcie znać, komu jaki dzień pasuje i coś ustalimy :)

Ja 11 odpadam niestety ;( i 12 i 13 też.Mam mały urlop w Karpaczu ;) ale każdy inny termin pasuje jak coś ;)

Jak tam chłopaki ;) może 25 w piątek coś ogarniemy w Hetmańskiej w Byczynie ;) ? komu pasuje;D?

Z tego co wiem Bartek, to właśnie Tomkowi nie pasuje sobota :( Chyba że jakieś inne propozycje ? ;)

no w sobotę muszę na urodziny ehh..z podkreśleniem muszę... ale każdy inny termin mam czas,ale tak nawiasem z tym siedzeniem dłużej czy w piątek czy w sobotę i tak nie siedzimy z reguły dłużej jak do 22;) ale zgodzę się że sobota lepiej pasuje na spota bo można się wcześniej zjechać,może następny weekend trzeciego ?

Mi osobiście 3 też bardziej pasuje.

W sumie 25.11 jak i 3.12 nie jest zły :) Więc wolicie szybciej czy później? :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót