• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania cykliczne Piotrków

Panowie, a może karting w łodzi? Dzisiaj odwiedziłem port łódź wraz z kolegami i przy grupach 9+ można już dyskutować cenę :]

ja też bym był skłonny się pisać na coś takiego, Adam a może by się coś pomyślało powoli nad pożegnaniem lata co? zrobić by coś podobnego jak było w marcu i zorganizować na 1/4:D:D tylko wtedy musiało by być lotnisko...

b-ski, wreszcie wiem kogo czasem wpuszczam przy 2gim lo :}
Piękna ta twoja 166, ja często jade qashkajem rodziców więc mojej mito raczej rzadko uświadczysz.

Można coś pomyśleć. Czy 1/4 mili to się zobaczy. Jak zwykle szukam dużego placu w Piotrkowie żeby pomieścić samochody i coś zrobić. Może ma ktoś jakieś pomysły co do takiego miejsca? Odrazu mówie że parking Carefoura odpada bo już pytałem. Chodzi mi otermin 15 października ( Niech każdy sobie miej więcej zaklepie taki termin ). Ale to tylko wstępnie i narazie jest wszystko w trakcie załatwiania i nie wiem czy uda się coś załatwić. Mam też firmę która mogła by troche nam pomóc i coś zasponsorować. Jedynym warunkiem tej firmy jest to że stawiają KRWIOWÓZ. Co za tym idzie impreza musi być w miejscu gdzie kręci się dużo ludzi.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich :)
16 września chciałbym zorganizować małe spotkanko ( miejsce i godzina do ustalenia ) które będzie tyczyło się Piotrkowskiego zlotu Alfa Romeo w paździrniku. Mam nadzieje że tym razem uda się zebrać kilka osób. Co do godziny to ustalcie sobie bo ja mam wolne ale ze względu że to piątek to nie każdemu pasuje każda godzina.
Pozdrawiam

Kuba, nie wszyscy zaczynają weekend w piątek:( U nas brakuje pracowników i muszę na razie naginać za dwóch. Mi pasuje od 18 i jak coś to będę. Dzwoń do mnie Kuba, albo pisz smsa to śmigniemy razem na dwie Alfy;)

Ja jak zwalniałem to dałeś rade więc z 2.4 też dasz rade ;). Kuba weź mi zaślepki. Będę potrzebował 2. I mów ile chcesz za nie. A co do zlotu...Jak wszyskim pasuje 18 to na Lidlu w piątek. Pozdrawiam i do zobaczenia :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót