• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania cykliczne Piotrków

Jak najłatwiej i najprzyjemniej dojechać?

Najprzyjemniej to zdecydowanie autostradą. Dołącz się do kolegów z Łodzi i jedźcie razem :)
Ostatnio śmigałem z Łodzi do Radomska. Jeżeli ominiesz już wszystkie fotoradary w okolicach Tuszyna to pare minut i już jesteś w Piotrkowie :D Pewnie o tym wiesz :P

Tak myślałem że będzie najprzyjemniej :).

A jak wygląda 8 między Tomaszowem a Piotrkowem? Wciąż stawiają różne cuda w poprzek drogi? Chyba 7 wiaduktów naliczyłem gdy jechałem tą trasą ostatnio.

A jak wygląda 8 między Tomaszowem a Piotrkowem? Wciąż stawiają różne cuda w poprzek drogi? Chyba 7 wiaduktów naliczyłem gdy jechałem tą trasą ostatnio.

To już nie moje rejony :P
Ale kolega robert75 bodajże jest dobrze zorientowany w tych sprawach :)

Ostatnia edycja:

Parę dni temu zrobili światła gdzieś koło wiaduktu więc bardzo się korkuje dojazd 8 do Piotrkowa ale zaraz za ostatnim budowanym wiaduktem za Meszczami ( 333km ) proponuję skręcić w lewo w Witosa, potem na 1 skrzyżowaniu w prawo ( uwaga nie widać znaku ustąp pierwszeństwa) dalej na rondzie prosto. Ewentualnie z Tomaszowa na Wiaderno, Golesze, Koło a tam w prawo na Piotrków bo prosto na Przygłów była ostatnio zamknięta. Pozdrawiam.

Dzięki panowie ,ale jeszcze nie wiem z którego kierunku dotrę - miło popatrzeć jacy uczynni są Alfisti ;-)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót