• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania cykliczne Piotrków

Chyba że 15 coś zrobimy?? bo teraz w weekend jestem zajęty a za tydzień pracuje. 15 i tak jest wolny. A co do 10 września to wszystko będę wiedział w najbliższych dniach to dam info.

A co starostwo ma do tego czy będziesz czy nie?? Przecież 15 sierpnia odkąd pamiętam jest dniem wolnym i jest czerwona kartka w kalendarzu. Kuba ja będę. Ale jak nie będzie więcej osób to nie wiem czy jest sens robić spota.

A co starostwo ma do tego czy będziesz czy nie?? Przecież 15 sierpnia odkąd pamiętam jest dniem wolnym i jest czerwona kartka w kalendarzu. Kuba ja będę. Ale jak nie będzie więcej osób to nie wiem czy jest sens robić spota.

Pewnie chodzi o prawo jazdy :)
Ok, ja za pamięci schowam do auta dwie zaślepki do EGRa :) Kolega ender również ma się pojawić :)

Trzeba będzie chyba Bełchatów zmobilizować :D Albo My się przeniesiemy do nich :)

[
QUOTE=blower;637339]Jak będzie w piotrkowie - będe
brawo odpowiednia decyzja 8)ja niestety siedzę w pracy ale jak ma byc MiTo to sie jakos urwę

Ja się pisze ale żeby nie było jak ostatnio że znowu będziemy w 3 samochody, a jeszcze Kuba będzie musiał jechać 50 Km i będzie lipa. Jak nie będzie 4 samochodów to odkładamy. Kuba pogadaj jeszcze z Bełchatowem. A narazie zrobimy liste chętnych na spot:
1 Someone83
2 Kuba156
3 ??

Ja się pisze ale żeby nie było jak ostatnio że znowu będziemy w 3 samochody, a jeszcze Kuba będzie musiał jechać 50 Km i będzie lipa. Jak nie będzie 4 samochodów to odkładamy. Kuba pogadaj jeszcze z Bełchatowem. A narazie zrobimy liste chętnych na spot:
1 Someone83
2 Kuba156
3 ??

Ok, piszę PRIV do kogoś z Bełchatowa :)

Jak cos zorganizujecie jutro to moze i ja bym wpadl;)

Amortyzatory
Powrót