• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

3. Stabipl
Jeśli tylko żona nie zacznie rodzić to się pojawię swoją trochę zdekompletowana pełnoletnia, sprzęt foto Nikon D40x też będzie :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
1. cuoreventi
2.dachu
3. Stabipl
4. tdi86
5. ...

;-) widzę godzina jeszcze ustalana ;) ale bede śledził temat. Pozdrawiam

Ja bym proponował 12 albo 12:30 im wcześniej tym jest później trochę czasu dla rodziny :)

tez jestem za 12. im wczesniej tym lepiej. Jak bedzie milo to i sie posiedzi do 15.

6 calab

.

7. Rogal146

Jestem nowy, bo siedzialem tylko na alfaclub. Wiec Siemanko ;)

8. dafi1985

Ale na 100% nie obiecuję, bo mam gruntowny remont w domu przed przyjściem dziecka na świat:)

Oo widze troche ludzi sie pisze :) gościnnie moze wpadnie kolega z Fiatem Stilo Abarthem ;)

Oo widze troche ludzi sie pisze :) gościnnie moze wpadnie kolega z Fiatem Stilo Abarthem ;)
Zapraszamy :) fajnie, ze ktos bedzie? Przyjezdzacie sami czy z osobami towarzyszacymy ? Ja na alfaclub bede werbowal ludzi, ale tam zawsze cicho bylo...

Chętnie bym się zjawił, niestety jestem teraz na pełnym morzu :D więc ni jak nie dam rady. Pozdrawiam i mam nadzieję, że do kolejnego :)

całe szczęście mam wolne w ten dzień to przyjadę z synami:girl_wacko:to o której i gdzie????

Godzinka 12-12.30.Parking po lewej jadac od Szczecina na Chociwel,tzw.rezerwowy pas startowy.

Witam tez postaram sie być,tylko niech ktos dokładnie wytłumaczy miejscówkę będe jechał od

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

świnoujścia

Ja w takim razie też się piszę! Mam nadzieję, że nie zawalą mnie pracą w niedzielę - sympatycznie byłoby wyskoczyć na taki spędzik w doborowym towarzystwie :)

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

A właśnie! Można zabrać swoją połowinkę czy tylko-dla-facetów?

Czyli za dużo w sobotę nie należy wypić... :) Czyli ja zapewne też sie pojawię moze i z rodzinką :)

Zobaczę co się da zrobić, aczkolwiek nie ma co obiecywać, może się uda...

Amortyzatory
Powrót