• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Data i godzina mi odpowiada więc się pojawię :)

Niestety niedzielna praca nic nie da się zrobić wolnego niestety nie wymyśle może następnym razem Pozdrawiam i miłej zabawy życze

Możliwe że uda mi się cos zakombinować z pracą wiec do 13 powinienem dobić :)
Zapowiada sie fajna gromada :)

Oby nam tylko pogoda dopisała bo na takiej otwartej przestrzeni nas wywieje z drogi przy byle wietrzyku a to średnia przyjemność :/

Pogoda się poprawia więc jest szansa że i grilla odpalimy,koło parkingu jest taki mały zagajnik gdzie są ławeczki i stoły,osłonięty drzewami.Jutro zapowiadają słoneczko z małymi zachmurzeniami i 7-8 stopni.Myślę że jeżeli pogoda będzie taka jak dzisiaj to powinno być ok.

my z checia wpadniemy do was na grila tylko nie jutro poczekamy az sie cieplo zrobi

ehhhh... chętnie bym podjechał na takie spotkanie, tym bardziej że nigdy na takim nie byłem. Niestety w ten weekend nie dam rady być w Szczecinie:( Może następnym razem mi się uda:)
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy!

Dachu spotkajmy się najpierw na parkingu a potem jak coś to sie przeniesiemy tam na te ławeczki... Zabieraj rodzinkę :)
Ja zadzwonie do jasia i wojsawa może w końcu i oni się pojawią :)

No ja mam taką nadzieję :)

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

A będzie ktoś z okolic Koszalina i wschodniej częśći naszego regionu?
Nie orientujecie się?...
Bo widzę, że sam Szczecin i Stargard jak narazie :)

Amortyzatory
Powrót