• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
3. Stabipl
Jeśli tylko żona nie zacznie rodzić to się pojawię swoją trochę zdekompletowana pełnoletnia, sprzęt foto Nikon D40x też będzie :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
1. cuoreventi
2.dachu
3. Stabipl
4. tdi86
5. ...

;-) widzę godzina jeszcze ustalana ;) ale bede śledził temat. Pozdrawiam

Ja bym proponował 12 albo 12:30 im wcześniej tym jest później trochę czasu dla rodziny :)

tez jestem za 12. im wczesniej tym lepiej. Jak bedzie milo to i sie posiedzi do 15.

6 calab

.

7. Rogal146

Jestem nowy, bo siedzialem tylko na alfaclub. Wiec Siemanko ;)

8. dafi1985

Ale na 100% nie obiecuję, bo mam gruntowny remont w domu przed przyjściem dziecka na świat:)

Oo widze troche ludzi sie pisze :) gościnnie moze wpadnie kolega z Fiatem Stilo Abarthem ;)

Oo widze troche ludzi sie pisze :) gościnnie moze wpadnie kolega z Fiatem Stilo Abarthem ;)
Zapraszamy :) fajnie, ze ktos bedzie? Przyjezdzacie sami czy z osobami towarzyszacymy ? Ja na alfaclub bede werbowal ludzi, ale tam zawsze cicho bylo...

Chętnie bym się zjawił, niestety jestem teraz na pełnym morzu :D więc ni jak nie dam rady. Pozdrawiam i mam nadzieję, że do kolejnego :)

całe szczęście mam wolne w ten dzień to przyjadę z synami:girl_wacko:to o której i gdzie????

Godzinka 12-12.30.Parking po lewej jadac od Szczecina na Chociwel,tzw.rezerwowy pas startowy.

Witam tez postaram sie być,tylko niech ktos dokładnie wytłumaczy miejscówkę będe jechał od

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

świnoujścia

Ja w takim razie też się piszę! Mam nadzieję, że nie zawalą mnie pracą w niedzielę - sympatycznie byłoby wyskoczyć na taki spędzik w doborowym towarzystwie :)

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

A właśnie! Można zabrać swoją połowinkę czy tylko-dla-facetów?

Czyli za dużo w sobotę nie należy wypić... :) Czyli ja zapewne też sie pojawię moze i z rodzinką :)

Zobaczę co się da zrobić, aczkolwiek nie ma co obiecywać, może się uda...

Amortyzatory
Powrót