• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hmm ?????? może w niedzielę ale nie potrafię powiedzieć o której wrócę, na pewno nie wcześniej niż przed 14.

Zależy gdzie, Szczecin tak rozkopali, że boję się zaglądać :(

Godz. 17.00 zbiórka pod Netto Arena, godz. 17.30 pizza w Pizza, pasta i basta. Chętni niech się określą, to domówi się stoliki. Na razie są 4 osoby.

Ma ktoś ochotę wyskoczyć jutro na gokarty na torze Silver?
Ja na pewno będę (z żoną jako obserwator) ;) więc pytanie czy ktoś się przyłącza?

Ja jak już to się zdecyduję na ostatnią chwilę, 3 wcześniejsze weekendy będę miał zajęte i być może na ten już nie dam rady zorganizować czasu.

Ja będę jechał. Widzę, że zbierają się w Koszalinie wiec będzie można wjechać na lotnisko całą grupą AR i rozbić obóz grillowy w jednym miejscu:)

Myślę że tak. No chyba że będę wyjeżdżał dzień wcześniej, to wtedy spotkamy się najwyżej w Koszalinie. Dam Ci jeszcze znać.

Zobaczymy czy ktoś jeszcze się przyłączy.

- - - Updated - - -

Jeśli nie to spotkamy się gdzieś między zjazdem z S3 a rozjazdem na Gdańsk. Bo rozumiem że to Twoja trasa.

Ja dołączę w Koszalinie bo będę jechał dzień wcześniej w tamtą stronę:)

Zobaczymy czy ktoś jeszcze się przyłączy.

- - - Updated - - -

Jeśli nie to spotkamy się gdzieś między zjazdem z S3 a rozjazdem na Gdańsk. Bo rozumiem że to Twoja trasa.

Mi pokazuje trase przez Nowogard xD, najlepiej by było się spotkac na jakieś stacji czy parkingu i ruszyć razem.

- - - Updated - - -
Ja dołączę w Koszalinie bo będę jechał dzień wcześniej w tamtą stronę:)

ok :)

Amortyzatory
Powrót