spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bella i ja dziękujemy serdecznie za ciepłe przyjęcie w gronie szczecińskich Alfisti i przesympatyczną atmosferę :)

Czy ktoś już wrzucił zdjęcia? Bo mój telefon z pewnością nie robi takich zdjęć jak lustro Canona czy innego Nikona :P

Pogodę przywiozę z Łodzi. U nas (Piotrków) wczoraj był zlocik i mimo pogody pod psem pojawiły się 63 alfy. Mnie niestety zabrakło no ale frekwencja jak na tą porę roku rewelka :)

63 Alfy to grubo :) ... u nas było koło 17 i to było juz sporo ... jak na Szczecin :)
Spocik udany tylko szkoda że troszkę szroniło :)

My też dziękujemy za miłe spotkanie i ciepłe przywitanie,musieliśmy się niestety szybko zmyć z powodu pogody,już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania,mam nadzieje że pogoda dopisze,jak by co to na 2-3 kwietnia wstępnie się piszemy.

63 Alfy to grubo :) ... u nas było koło 17 i to było juz sporo ... jak na Szczecin :)
Spocik udany tylko szkoda że troszkę szroniło :)

17 autek jak na takie lokalne spotkanie przy kiepskiej pogodzie to też nieźle. Myślę, że za dwa tygodnie pogoda będzie już całkiem przyzwoita. No to jeszcze wybór miejsca i jedziemy z koksem :) Macie jakieś stałe miejsce?

Ja myślę, że ta miejscówka była całkiem niezła! Jest las, urokliwa sceneria, miejsce na ewentualne szaleństwa no i jest gdzie rozstawić sprzęt grillowo-ogniskowy!

Jeśli jest tak sporo chętnych osób na następne spotkanko to chyba najlepszym terminem będzie 3.04 (godz 12.00 ) czyli niedziela miejscówka - Głębokie ( parking jadąc w stronę Polic w lewą stronę, ten bliżej jeziorka ) Tam gdzie kiedyś był zlocik. Miejsca tam jest sporo można i grilla i ognisko rozpalić. Może i chłopaki z Gorzowa zawitali by do nas :)
co Wy na to?

Pozdrawiam

Ja również dziękuję za miłe przywitanie- to był pierwszy mój zlot i bardzo udany:) Miła atmosfera, mili ludzie, piękne maszyny tylko pogoda niebardzo;) Ja też jestem za 3.04, a co do miejscówki, głębokie byłoby ok. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót