• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

1. drift-r (tutaj szczególne względy bo kolega ma kawał drogi )
2. malin2k53
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw
12. kln

Pod warunkiem, że nie jest to zobowiązujące, bo co los przyniesie ciężko przewidzieć.

2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw
12. kln

Pod warunkiem, że nie jest to zobowiązujące, bo co los przyniesie ciężko przewidzieć.

Lista ma charakter czysto poglądowy i nie ma przewidzianych żadnych kar za nieobecność ;)
Wiadomo że są sytuacje losowe w życiu :)

2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw
12. kln
14. Endrjus +

1. drift-r
2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw
12. kln
14. Endrjus +

Już bez tych specjalnych względów itp. Widzę że lista ładnie rośnie :)

1. drift-r
2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw
12. kln
14. Endrjus +

Już bez tych specjalnych względów itp. Widzę że lista ładnie rośnie ----> Masz najdalej ze wszystkich i najmniej marudzisz ;)

A jak z miejscówką? Zostaje chociwelka, czy Głębokie?

To jest jeszcze do ugadania :) Mi to nie robi za wielkiej różnicy :) Liczy się dobra atmosfera ;)

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

A jak z miejscówką? Zostaje chociwelka, czy Głębokie?
Przywieź tym razem swoją kobietę, niech pogrilluje w gronie Alfistów ;)

Ja zabiorę dziewczynę, której się moja alfa nie podoba bo ma rejestrację z boku

Ha ha, przerabiałem to:) Jak kupiłem swoją Alfę, pojechałem jej pokazać i pytam:
-No i jak Ci się podoba?
-Brzydka
-Czemu??
-Bo ma rejestrację z boku. Wszystkie mają na środku, a Ty jak zawsze musisz inaczej i masz z boku:)

Ha ha, przerabiałem to:) Jak kupiłem swoją Alfę, pojechałem jej pokazać i pytam:
-No i jak Ci się podoba?
-Brzydka
-Czemu??
-Bo ma rejestrację z boku. Wszystkie mają na środku, a Ty jak zawsze musisz inaczej i masz z boku:)

A mi tam kobiety podobają się bez względu na to czy mają grzywkę prosto czy na boku...

Ha ha, przerabiałem to Jak kupiłem swoją Alfę, pojechałem jej pokazać i pytam: -No i jak Ci się podoba? -Brzydka -Czemu?? -Bo ma rejestrację z boku. Wszystkie mają na środku, a Ty jak zawsze musisz inaczej i masz z boku
No nie wierzę, jakbym słyszał moją dziewczynę. Jak pojechałem się pochwalić nowym nabytkiem to zareagowała identycznie;). Liczyłem, że powie coś o urodzie mojej belli, albo chociaż o beżowej tapicerce... o ona wyjechała z tekstem o rejestracji:mad: No ręce mi opadły. Powiedziałem jej wtedy, że na pewno nikt by nie zaczął od takiego tekstu oceny samochodu, a tu proszę... jednak się pomyliłem:D Dobrze, że nie czyta tego forum, bo by mi dała popalić:P

P.S.
Co do planowanego spotu, to znowu nie dam rady przyjechać:(. 2.04 z rańca jadę moją bellą do Italii, pośmigać na nartkach. Więc i tym razem nie będzie mi dane zapoznanie się ze Szczecińskim (i nie tylko) Alfistami...

Czyli my mamy wspólną pasję dotyczącą AR a nasze dziewczyny mają wspólnego ze sobą to że nie lubią rejestracji z boku :)

Chociaż szczerze to wolałem, że akurat to jej się nie podobało bo np. przed zakupem AR 147 robiłem rozeznanie wśród różnych samochodów i gdy razem oglądaliśmy golfa IV to powiedziała, że strasznie brzydki :)

Panowie nie to żebym się czepiał ale nie róbmy OT :) ... Piszmy odnośnie spotu :)
A swoją drogą to Jasiu mógłbyś jeśli jeszcze posiadasz wziąść wiatrówkę ;) to co nieco postrzelamy...
Zapodał ktoś może info na AlfaClubie? :)

No rzeczywiście odeszliśmy od tematu. No to wracamy. Stanęło na tym, że na liście było 14 osób i czekamy na kolejnych chętnych.
Spot w sobotę 2 kwietnia 2011

1. drift-r
2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw