spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jutro o 14 F1 więc odpadam.

Zapomniałem że F1 w ten weekend, heh :D
Może trzeba pomyśleć o jakimś spocie przy wyścigu. Na tablecie też się dobrze ogląda:) Ostatni wyścig oglądałem na telefonie, na myjni pucując 146 :D

Na jutro nie dam rady, ale na 13 chętnie.

Czyli ustalamy 13/05. Ja macie inne propozycje co można porobić oprócz standardowego kopana w oponkę to piszcie.
Po ostatnim spocie z kolegami z grupy AR Baltic stwierdzam że u nas to jest jak na stypie... cisza :P
Tyle kilometrów przejechali żeby spotkać się nad morzem... Palców u rąk zabrakło żeby policzyć Alfy, a tu takie duże miasto i nic się nie dzieje... :D

He he :) a jak mówiłem, żebyśmy sobie pojechali na jakąś pizzę, o wypadzie na gokarty nie wspominając to nikt nie chciał :P Mi jak tylko czas pozwala to zawsze jestem chętny na takie spotkania z plusem. Może to być grill lub wypad do salonu konkurencji czy na wspomniane wyżej gokarty albo zwyczajny wyjazd gdzieś niedaleko w plener. Sam zawsze namawiam do odwiedzenia classic remise w Berlinie. Grzechem każdego fana motoryzacji jest nie odwiedzenie tego miejsca. Szczególnie, że to tak blisko od Szczecina.

Ostatnia edycja:
Jak widać nie ma wielu chętnych. Pewnie wszyscy zostawili Alfy w warsztatach albo dłubią samodzielnie w garażu i nie mają czasu :P

Ja w ostatnią niedzielę byłem na "spocie" razem z żoną. Samochodów pełno ale brak Alfaholików;)

Poszliśmy więc na lodowe rolsy z foodtracka przy marinie, polecam. Ale czas oczekiwania był przesadzony - ponad 30min na porcję. Na szczęście ma się poprawić jak uruchomią drugi blat:) Plusem jest to, że proces produkcji loda można oglądać "live" więc czekając na nasze porcje i zerkając od czasu do czasu jak się robią oglądaliśmy wyścig F1 na telefonie:)
BTW: Przy dźwigozaurach ktoś zaparkował czerwonego widelca 3200GT? na ZS-ach. Piękny widok:cool:

Ja jestem za wypadem 13. Zależy tylko gdzie. Może też namówię kolegę który kupił moje GT :). No i wszystko zależy ile będzie chętnych bo przyjadą 3 alfy to trochę bezsens :)

- - - Updated - - -

Może Trzebież, Nowe Warpno lub okolice. Blisko i dość dobry dojazd

Czemu uważasz że 3 Alfy to bezsens? Ostatnio tyle przyjechało i było o czym porozmawiać:)

Poza tym jest już nas 4. Ja, Doblo, Ty i kolega GT. Myślę że [MENTION=12420]drift-r[/MENTION] też się pojawi czyli powinno być co najmniej 5.
Dobrze liczę? :cool: ...mam nadzieję, że nie i statystyki będą znacznie lepsze:P

Ostatnia edycja:
To moze jakis spot na jeziorko ;)?

- - - Updated - - -

To moze jakis spot na jeziorko ;)?

A znasz jakieś fajne jeziorko? Te fajne co ja znam to są ok. godz. jazdy od ZS. Ale rzeczywiście można by zrobić taki wypad. Tylko u nas jest słabo z frekwencją :(

Dlatego na ten weekend zapraszamy w niedzielę na drugi poziom parkingu CH Turzyn na godz. 18, będzie okazja obgadać to jeziorko :)

Ja znam fajne miejsca tez okolo 100 km od zs niestety w ten weekend odpada bo praca ;( a z frekfencja jak slabo?

Trzeba powoli myśleć o wyjście do tego Miastka w sierpniu o którym wspominał Artur. Fajnie by było pojechać większa grupa :).

Ja w niedzielę na pewno będę z GT na Turzynie.

Jeśli chodzi o spota z grupą AR Baltic to też na pewno jedziemy tam z żonką 4 sierpnia:)
Więcej informacji znajdziecie na ich stronie Facebookowej https://www.facebook.com/events/137353513625573/ albo Instagramie. Tak jak napisali zabieramy koce, grille, prowiant, kąpielówki, ręczniki oczywiście nasze Alfy i w drogę:)

Żeby zebrać jak największą grupę na sierpniowego spota proponuję wpisywać się na listę i wtedy możemy razem wyjechać większą grupą ze Szczecina:)

1. sVIRUSx

Wstępnie też się wybieram ale potwierdzę na 100% w lipcu . A z jutrem zobacze czy się ogarnę

A to z dzisiejszego spota:) Jak zawsze dobrze było się spotkać i pogadać, do zobaczenia!

A mnie nie było :( po weekendzie coś zrobimy jakiś mały spocik cały tydzień wolnego więc jak najbardziej ;)

Amortyzatory
Powrót