• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No jak będą chętni....
Aby nie marznąć, to można pomyśleć o spotkaniu przy włoskim jedzeniu ;) Takich knajp nie brakuje w Szczecinie.

[MENTION=65174]Doblo[/MENTION] - mały update: niestety nie będę miał fury do wyboru więc przyjadę GT.
I pytanie techniczne, możemy przenieść nasze spotkanie na czwartek po 16? Jeśli nie to piątek też może być:) I o której godzinie się spotykamy na tym Placu Orła Białego?

Może jacyś inni chętni? Pizza też jest w planach :D

A ja raczej nie będę miał Blondyny :P
Czwartek też może być. Bezpieczna godzina na którą na pewno zdążę to 17.

No nie git :\ Bo jutro wygląda na to, że przyjdę pieszo :P
Miałem dzisiaj odstawić Blondi do ASO ale nie mieli miejsca i jadę jutro, dlatego nie będę miał auta :(

Akurat z niej korzystam nader często :) I jeśli mam stać w korku moją alfeczką to wolę stać jadąc tramwajem :)

Panowie! I panie choć wątpię że jakieś są :D

2 propozycje na spota:

29/04 - czyli jutro:cool: Ktoś chętny? Bulwary, tam gdzie zawsze 13-14?

13/05 - spotkanie na bulwarach 12-14? i wspólny wyjazd na jakąś rybkę/lody albo grilla do Trzebieży/nad morze lub w jakieś inne miejsce razem z drugimi połowami/żonami?

Ostatnia edycja:
No pomyłka przecie! :P
Już poprawiłem, wszystko przez to słońce:D To co? Ktoś? coś?

Amortyzatory
Powrót