MarekV6
Użytkownik
hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ty się miętucha zastanów nad tym "rządzeniem" bo tak jak mówiłem będziesz z kijkiem i kukłą między nogami na następnym spocie ganiać po placu
kama part II rządzi![]()
( a nie jak godo mientowo " m.......rządzi")
hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
P.S. Do uczestników - Jak tam stopy? Mi odmarzły dopiero jak dojechałem do domu, następnym razem ubiorę buty bardziej na zimę...
czekam na powtorke(jak sie wyrwe z domu bo od 15.02.2010 jestem tatusiem![]()
to napewno byłam ja ... koło kauflanda jestem codziennie od 7-15 :/ pracuje w firmie na tym samym placu.. mógł krzyczeća tak propo, aniucha pozdro od bracika, widzial Cie na myslowicach kolo kauflanda no przynajmniej mu sie zdaje ze to Ty bylas![]()
w@riat - pokaż chociaż foto "boksera" ( bo dla mnie każdy noworodek wygląda jak bokser)
michu - płaci się tylko jak jest składka , jak nie ma to co na stole ( czy coś co służy za stół ) jest NASZE a nie moje twojeraz masz ty raz ktoś inny
p.s.
z Grześkiem gadałeś ?
aha - i nie "u was " tylko u "u nas" bo ty już z nami![]()