Spocik 14.02.10

• Autor wątku Autor wątku W@ri@t
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mie tyż było fajno

a teroz leca przerabiać ta drugo czynść kamy :P;)

nio ja tesh dałem słowo ze bede wiec z roczku sie urwałem nastepnym razem sie odkuje obiecuje miło było poznać pozdro i do zaś
nawet lekcja biologi mnie nie omineła pt. anatomia człowieka :) wacek na walentynki jak znalał ;)

Jo tysz Wom fest dziekuja że Wom sie kciało łobejrzec nasze zakazane pyski i mrozioć żicie na tym wypizdowie, Aniucha mosz fest plus, jak krojc na szarlyju za to że żes to wszystko jakoś łogarnyła, w geszynku mos łodymie hercówa bo Ci fest z nium loło.

pyrsk lutkowie.

Miło było was poznać dzięki wszystkim i tobie aniucha za kawke te dwa zeta dam ci przy okazji:)))kurcze fajne kino mnie omineło ale do teraz palców u nóg nie czuje:)))pozdr for all i do następnego

Szkoda że zmieniacie czas spotu w ostatniej chwili. Dwie Alfy były na 18 !!
i wypatrywaliśmy cienkoli z maluchami :P

nawet lekcja biologi mnie nie omineła pt. anatomia człowieka :) wacek na walentynki jak znalał ;)
:D:D coś sugerujesz?? podaj tylko dane autora :D chce mu się ladnie odwdzięczyć następnym razem :D

Jo tysz Wom fest dziekuja że Wom sie kciało łobejrzec nasze zakazane pyski i mrozioć żicie na tym wypizdowie, Aniucha mosz fest plus, jak krojc na szarlyju za to że żes to wszystko jakoś łogarnyła, w geszynku mos łodymie hercówa bo Ci fest z nium loło.

pyrsk lutkowie.
:) to mje cieszy :)

Dziękuje wszystkim i tobie aniucha za kawke te dwa zeta dam ci przy okazji:)))
:P Ty chyba żartujesz :P nie ma żadnego oddawania za nic!!

no fajny spocik mieliście , myśle że jak zima puści to sie jakas delegacja z KRK pojawi . Aniucha logo śniegowe to nawet kosmici widzieli.

hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci :P
wiem wiem że z tą godziną było na szybko ale pisałam na PW i podałam nr. kom. a swoją drogą jeszcze o 18 staliśmy na podziemnym...

Ostatnia edycja:
Cytat:
Napisał My AF dream

wiem wiem że z tą godziną było na szybko ale pisałam na PW i podałam nr. kom. a swoją drogą jeszcze o 18 staliśmy na podziemnym...

pamiętajcie niebieski parking to nie zawsze jest niebieski czasem bywa czerwony :) jak sie dowiedziałem na miejscu to chodziło o niebieski narpis hihihi :)

a co wy na to by zrobic ognisko moze na kopcu :) ??
Cytat:
Napisał marshall

:D:D coś sugerujesz?? podaj tylko dane autora :D chce mu się ladnie odwdzięczyć następnym razem :D
co do autora hmm to powiem ze to był ten co odwzorował swoją męskośc na Twoim aucie taki pan w czarnym płaszczu do kostek :)

Ostatnia edycja:
godzina była ustalana przez dobry tydzień i jakoś wszystkim odpowiadało, więc jak została ustalona to nie zaglądałem już do neta.
mam nadzieję że następnym razem będzie to wyglądało lepiej :D
ale ja wiem to w odwecie za tego grila :D żebym nie miał nawet okazji posępić kiełbachy :D;)

---------- Post dodany o godzinie 10:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:00 ----------

wiem wiem że z tą godziną było na szybko ale pisałam na PW i podałam nr. kom.

nawet się nie trzeba wysilać żeby zdobyć nr alfiski :D

ok :) wysyłam i sms-y też :P

---------- Post dodany o godzinie 12:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:31 ----------

wysłałam komu się dało... może do wszystkich dotrze info i nie bedziemy czekać do 18 na parkingu :D
albo zostawi się kartkę - jesteśmy kajś indziej :D

Dzięks że daliście znać:D musicie się poprawić koleżanko

No niestety tak wyszło że na szybko zmiana godziny itp :P Aniucha starała się poinformować jak tylko się da :)
Następnym razem napewno wszystko zostanie zaplanowane znacznie wcześniej i nic zmieniane nie będzie :D

to ja jeszcze w sprawie tej godz. 17-18

o godz. 18:05 robiłem osobiście przejazd po całym parkingu 3 stawy i widziałem tylko jedną 146 SO ( bez wł ) . po objechaniu parkingu ( góra , dół ) pojechałem za resztą na grilla

a ty się miętucha zastanów nad tym "rządzeniem" bo tak jak mówiłem będziesz z kijkiem i kukłą między nogami na następnym spocie ganiać po placu :-)

p.s.
michi
tobie aniucha za kawke te dwa zeta dam ci przy okazji:)))
mintowo powiedzioła że ci nakopia do życi jak bydziesz chcioł płacić za kawa na spocie
ty se lepi zostow te dwa złote na piwo - 4 me :D

kama part II rządzi :P
( a nie jak godo mientowo " m.......rządzi" ;) )

Ostatnia edycja:

No niestety, ale tak jak pisali już wyżej, byliśmy o 18 jeszcze na podziemnym wszyscy... Więc rundka załatwiła by sprawę, choć nie twierdze, że zmiana godziny była ok, bo sam dowiedziałem się o tym po sms'ie od Aniuchy. Także następnym razem podawać kom do siebie i wtedy nie będzie problemów! :)

Pozdrowionka,
GrzesiuŻar

P.S. Do uczestników - Jak tam stopy? :P Mi odmarzły dopiero jak dojechałem do domu, następnym razem ubiorę buty bardziej na zimę... :wacko:

Amortyzatory
Powrót