W
W@ri@t
Guest
gites fotki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nawet lekcja biologi mnie nie omineła pt. anatomia człowiekawacek na walentynki jak znalał
![]()
Jo tysz Wom fest dziekuja że Wom sie kciało łobejrzec nasze zakazane pyski i mrozioć żicie na tym wypizdowie, Aniucha mosz fest plus, jak krojc na szarlyju za to że żes to wszystko jakoś łogarnyła, w geszynku mos łodymie hercówa bo Ci fest z nium loło.
pyrsk lutkowie.
Dziękuje wszystkim i tobie aniucha za kawke te dwa zeta dam ci przy okazji))
no fajny spocik mieliście , myśle że jak zima puści to sie jakas delegacja z KRK pojawi . Aniucha logo śniegowe to nawet kosmici widzieli.
wiem wiem że z tą godziną było na szybko ale pisałam na PW i podałam nr. kom. a swoją drogą jeszcze o 18 staliśmy na podziemnym...Szkoda że zmieniacie czas spotu w ostatniej chwili. Dwie Alfy były na 18 !!
i wypatrywaliśmy cienkoli z maluchami![]()
okwysyłam i sms-y też
---------- Post dodany o godzinie 12:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:31 ----------
wysłałam komu się dało... może do wszystkich dotrze info i nie bedziemy czekać do 18 na parkingu![]()
albo zostawi się kartkę - jesteśmy kajś indziej![]()
no widzisz??nawet się nie trzeba wysilać żeby zdobyć nr alfiski![]()
mintowo powiedzioła że ci nakopia do życi jak bydziesz chcioł płacić za kawa na spocietobie aniucha za kawke te dwa zeta dam ci przy okazji))
Szkoda że zmieniacie czas spotu w ostatniej chwili. Dwie Alfy były na 18 !!
i wypatrywaliśmy cienkoli z maluchami![]()