Spocik 14.02.10

• Autor wątku Autor wątku W@ri@t
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ok :) wysyłam i sms-y też :P

---------- Post dodany o godzinie 12:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:31 ----------

wysłałam komu się dało... może do wszystkich dotrze info i nie bedziemy czekać do 18 na parkingu :D
albo zostawi się kartkę - jesteśmy kajś indziej :D

No ok to będe o 17.00 ;)

Aniucha Danke za Sms ;D

no czekamy na wszystkich :D hihi :)
widzę że robie jako główna informacja :D ale czego sie nie robi żeby walić tynki razem :)

kurde ja niestety nie dam rady przyjechać,ale mysle że będzie jeszcze okazja was poznać
miłego spota :)

POzdrawiam KULI

Do zobaczyska! Ja już wyjeżdżam powoli z moimi paniami :cool:

dzięki wszystkim...było super jak zwykle :)
natomiast kolejny raz pytam gdzie byli rodzice??!! nagminne łamanie przepisów przez 4 alfy jadące autostradą a4... momentami dochodziło do 200 km/h przy takich warunkach atmosferycznych... nie do pomyślenia.
dodatkowo kobiety zaganiane do ciężkiej pracy fizycznej przy odśnieżaniu ścieżek....
brak słów!
linka do zdjęć wrzucę za ok 10 minut :)

No to wróciłem :D

Dzięki wielkie za spotkanie i takie spotkanka byle częściej (byle zeszła zima :D )
Powrót ciekawy, rozgrzanie silnika i rura 200 km/h :D a teraz tak jak W@ri@t napisał... czas zabrać się do odmrażania stóp ;D

Aniucha dziś odkryła swoje powołanie :D Fedrowanie na grubie ;D

z lopata Ci do twarzy aniucha;P
gdzie tam dochodzilo do 200km/h, ja nawet tego nie zauwazylem;P ja mialem troche ponad 200;P hahaha

http://picasaweb.google.com/aniucha05/Spot14022010 - proszę bardzo :)
Grzesiu czekam na Twoje zdjęcia z rzeźbą na alfie :) nie wiem czyjego autorstwa :P

---------- Post dodany o godzinie 21:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:14 ----------

z lopata Ci do twarzy aniucha;P
gdzie tam dochodzilo do 200km/h, ja nawet tego nie zauwazylem;P ja mialem troche ponad 200;P hahaha
mi św. Piotr pukał zza szyby to już na licznik potem nie patrzałam....
a co do tej lopaty... ida na gruba :P może mnie przyjmą :D np. będę myła okna lub podlewała kwiatki :)

My również dziękujemy! :) Co prawda zimno ciutkę było, ale daliśmy radę, a co! Co do przepisów to nie mówię, bo też dość szybko dojechaliśmy do Tychów :D

Pozdrowionka, jak tylko mi odtaja aparat to wgram fotki :eek: Do następnego!

Ostatnia edycja:
mi zza szyby pukał Michał Szumacher :D dodając "Szybciej, szybciej 200 km/h to zza mało" :D

Mimo zimna i piździawy była super gorąca atmosfera ,ludziska kochani(w Walentynki),wuszty dobre a najlepsze było rycie aniuchy łopatą w śniegu:D pozdro i do następnego

no i ze tak napisze dopiero wróciłem z Wadowic (przyszlemu tesciowi sie nie odmawia) :/ milo było chociaż byc przez pare minut pobłądzić w poszukiwaniu was, przywitać się z niektórymi , strasznie jestem zły ze tylko chwile no ale cóż następnym razem...

Amortyzatory
Powrót