Składanie lusterek giulia

bami159

Nowy
Auto
Giulia
Witam, swoją giulie posiadam od 3 tygodni i powoli zauważam niedoskonałości:-/
Jak zamykam, to lusterka składają się nierównomiernie tzn. Od kierowcy szybciej kończy fazę zamykania tak samo przy otwieraniu .... ten typ tak ma? czy zgłaszać na gwarancje

Zdarzało się, ale przestałem zwracać uwagę, nie zamyka się w perfekcyjnie równym tempie.

Wymieniali sterowniczki w drzwiach. Poszukaj tematu o fotelach elektrycznych. Tam jest sporo na ten temat, poniewaz sterownik foteli jest jednoczesnie sterownikiem lusterek.

nie sterowniki a panele przycisków, i nie chodziło o nierównomierne rozkładanie się/składanie (przecież nie są synchrnonizowane ze sobą), tylko o to że w ogóle nie chciały się rozłożyć po odpaleniu silnika tak jak u mnie przez ok 20sek, do tego szkła lusterek wędrowały gdzie chciały.
moja po wymianie rozkłada nierówno i co z tego, mi takiemu czepialskiemu nie przeszkadza. dajcie spokój ze sztucznymi problemami

jakby ktoś z góry popatrzył to oba ramiona lusterek nie są względem siebie symetryczne tj są pod innymi kątami wiec nie ma szans aby szły równo przy składaniu lub rozkładaniu- nie szukajmy problemów gdzie ich nie ma

Amortyzatory
Powrót