Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
W najbliższym czasie mam zamiar się do niej dobrać i najzwyczajniej w świecie chciałem dokonać podmiany na nową. Teraz, gdy klima rozpięta, łatwiej mi włożyć tam ręce i wyciągnąć bebechy. Słyszę ją tylko od trzeciego biegu w dół, takie delikatne buczenie. Kuszące, żeby zostawić starą, ale jakoś nie chce mi się tam drugi raz zaglądaćPatrzyłeś do wnętrza czy nie ma tam jakiegoś syfu??
Na ebay'u można ją wyrwać za 104 funty: https://www.ebay.co.uk/itm/DENSO-In...Heater-Fan-Genuine-DENSO-OE-Fan-/171706610947, u nas najtańsza 650 zł. W razie "W" i odesłania jej z powrotem może wyjść na to samo.Ja dmuchawę montowałem z tego co pamiętam Denso za bodajże 750 zł, a nagrzewnicę NRF. Sprawuje się już 3 rok bez zarzutu.
od "naszej": 
W najbliższym czasie mam zamiar się do niej dobrać i najzwyczajniej w świecie chciałem dokonać podmiany na nową. Teraz, gdy klima rozpięta, łatwiej mi włożyć tam ręce i wyciągnąć bebechy. Słyszę ją tylko na drugim biegu, takie delikatne buczenie. Kuszące, żeby zostawić starą, ale jakoś nie chce mi się tam drugi raz zaglądać![]()
Heh, w 166 schodzi troszkę dłużejNie wiedziałem, że ciężki do niej dostęp, w mojej 147 wyjęcie dmuchawy to 2 minuty roboty.
Co do nagrzewnicy: skoro nic nie przepuszcza, to ruszać?
Jeżeli będziesz miał częściowo to wszystko otwarte, to ja bym wymienił. Właśnie ze względu na mały koszt i duży problem żeby się tam dostać.

Napracowałeś się trochęa tłumik to jaki to? Fabrycznie z tymi końcówkami?

Zaglądałeś przy okazji do wnętrza progów, jest teraz temat o tym w technicznym? A z zewnątrz coś robiłeś przy progach oprócz wyczyszczenia, bo wyglądają pięknie?
Pranie wykładziny też piękna sprawa. Tylko co Ci się fotele tak błyszczą jak psu jaj... ???![]()
sporo roboty ale belke piaskowales czy tylko machneles farba i barankiem
Bardzo smacznie to wyszło.
No ale to Bolla wpuszczasz do środka, nie? A z zewnątrz wyglądają jak nie ruszane, normalnie lakier widać. Że na podwozie dałeś mazidło to widzę, ale progi są normalnie srebrne. Czy to jakiś przezroczysty środek?
Co do Leather Mousse to chyba jakoś mocno dużo go nasmarowałeś, chyba że tylko tak na zdjęciach wyszłoOsobiście tego nie używałem, jak skórka po wchłonięciu? Już się nie błyszczy i jest odżywiona? Jak wrażenie?

Jak będziesz potrzebował jeszcze jakieś kosmetyki to zajrzyj do mojego nowego sklepu, jest temat w Bazarze, wybacz że się tak bezczelnie zareklamuję![]()
no jesli jest belka nowa do kupienia to fakt, a tlumik faktycznie super wyszedl ja zamiast przelotu cały czas mysle wlasnie nad zwyklym tlumikiem i 2 rurka puszczona z koncowego u ciebie wyszlo to naprawde lux
Cyknij proszę fotki tych foteli po wyschnięciu jak to wyszło![]()

Tak, do środka Z zewnątrz jedna strona ori, druga już po epoksydzie i mazidle
Ogólnie nie było źle. Przeczyściłem, podkład, mała konserwa (chciałbym widzieć, gdyby coś wyszło z zewnątrz), malowanie plastików, nowe ori spinki i zamknąłem całość.
Czy ja wiem...? Zdarza mi się "przesadzić" w jedną stronę, ale nie żałuję Alfie
Po wchłonięciu zostało kilkadziesiąt otworów wypełnionych środkiem i wydłubywałem wykałaczką. Potem przetarłem szmatką i po klikunastu dniach wrócił mat.
Reklamuj się, gdzie tylko chcesz. Jeśli cena będzie lepsza niż w znanych serwisach i po uwzględnieniu darmowej wysyłki, to masz nowego klienta