g0trek
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Stelvio
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Znalazlem i zamowilem cos takiego https://sklep.gezet.pl/pl/p/Organize...-71804388/1592
Podobna cena do www.italo-welt.de a z przesylka to w sumie sporo taniej. Zobaczymy co przyjdzie.
A dokupowal ktoś jakiś organizer do bagażnika? Ktoś coś sprawdzonego poleci?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Wreszcie odebrałem. Rogi na pierwszy rzut oka trochę mało stabilne ale rzepy w miarę mocne, na spodzie też są rzepy żeby nie jedzilo po bagażniku.Fajne to
Daj znać jak przyjdzie czy nie oszukali na zdjęciach![]()
Ja wolę z przykryciem bo nie widać bajzlu
Kupiłem jakiegoś noname i ogólnie spisuje się bardzo dobrze a rzepy są aż za dobre. Jak przewożę wózek to muszę przełożyć w winne miejsce bagażnika i rzepy ryją podłogę. Widać to potem gołym okiem z daleka. No ale nic się nie przesuwa![]()
Mam taka siatke w Stelvio w Oryginalne, ogólnie spoko opcja Siatka solidna a uchwyty na szynach chodzą płynnie