Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ta daj mu jeść bo ci zeżre fordzikaPsia grypa szaleje. Dopadła też mojego S-Maxa...
Ta daj mu jeść bo ci zeżre fordzika
Mam rozszerzony wariant OC na wszelkie ryzyka z szybami. Ale jako ciekawostkę powiem, że gdyby pękła sama lub np nieznani sprawcy, to auto zastępcze by mi nie przysługiwało. A że od kamienia to jest to traktowane jako "zderzenie z drogą" to zastępcze się należy.masz osobny pakiet na szyby czy to z OC czyjegoś?
@arteg83 jak wrażenia po 2 latach użytkowania? Sam w zeszłym roku wymieniałem swoją GT na coś "rodzinnego" i S-Max brałem pod uwagę, ale chciałem tylko na wypasie jak Twój. Skończyło się jednak na 159 SW bo remont domu pochłonął budżet. Jak narazie 159 wystarcza przy jednym wózku, ale jak by się drugie dziecko pojawiło to 159 za małe.
Teoretycznie to bliźniacze konstrukcie, ale na przykładzie 2 Pugów 2.0 HDI (307 i 406) stwierdzam, że ma lepszą kulturę pracy. I co ciekawe w obu przypadkach jako pierwsi stwierdzili to właśnie właściciele tamtych aut heheh. "Twój jakoś tak lepiej brzmi..."Ciekawe jak dużo ten 2,0TDCi ma wspólnego z HDI PSA, bo moim zdaniem 2,0HDI czy 1,6HDI to jest z najlepszych czterocylindrowych silników diesla jeśli chodzi o awaryjność i spalanie.