cuoreventi
Nowy
Ja Ci tylko mówię, że słyszałem, że żadnej podsufitki nie powinno się ruszać, jeżeli jest prawidłowo i fabrycznie zamontowana.
A ja słyszałem że każdą naprawę Alfy trzeba zlecać Autoryzowanej Stacji Obsługi...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja Ci tylko mówię, że słyszałem, że żadnej podsufitki nie powinno się ruszać, jeżeli jest prawidłowo i fabrycznie zamontowana.
z tego co ja wiem, każda ściągana podsufitka i montowana jeszcze raz traci swoją żywotność, gorzej trzyma w uszczelkach, wymaga precyzji montażu i dbania o nią, żeby krawędzie nie wychodziły np. z uszczelek. Pewnie ktoś się odezwie, że już ściągał i nie ma różnicy. Ja Ci tylko mówię, że słyszałem, że żadnej podsufitki nie powinno się ruszać, jeżeli jest prawidłowo i fabrycznie zamontowana.
Walle, a gdzie we Wro oddałeś do czyszczenia ??
Kiedy robiłeś u nich operację czyszczenia tapicerki?? Pamiętasz ile zapłaciłeś ??
Niektórzy po czyszczeniu mają dziwny zapach w aucie. Zapach wilgoci itp. Jak wyglądała to u Ciebie ??