• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[145] rozpórka alfa 145 - chetni?

CAŁA AKCJA JAK NARAZIE ODWOWAŁA,
koleś (delikatnie mówiac) mnie wyjebał. Dzisiaj łaskawie mnie poinformował, że ma duzo pracy w firmie i nie moze mi tego zrobić. Zrobił tylko 1 szt. w to w jakim długim czasie. Szukam kogos nowego kto by sie tego podjął za przyzwoite pieniądze. i

BArdzo was wszystkich przepraszam, choc nie wielka jest w tym moja wina. Jeśli znajdę kogos nowego to dam znać. Jak narazie temat zawieszony.

Pozdrawiam i przepraszam za niekompetencje ;/

Cóż, zostaje czekać na dalczy rozwój wydarzeń. Obyś Ty się nie poddał i nie zrezygnował ;)

Masz wymiary, masz projekt, ba, masz sztukę próbną, powinno pójść łatwo :)

hmmm , przypasuj do 155 :P

a ja mam takie pytanie do ciebie.mógłbyś mi wyslać rysunek na e-maila zwymiarowanej rozpórki do ts-a z 2000r???? mam teraz troche czasu, odrobine stali też znalazłem i chciałbym podjąć wyzwanie i zrobić samemu taką rozpórkę.

Szkoda, że sprawa upadła.
Może uda się powrócić do tematu, tym bardziej, że projekt opracowany.
Sam także byłbym chętny na zakup.

Ja się napaliłem jak szczerbaty na suchary, ale cóż :P

na razie szukam nowego środka transportu, mam nadzieje ze znów bedzie to 145, to moze na wiosne bede miał czas wrócić do tematu :D

dosłownie kilka dni temu myslałem własnie o tym samym. Na razie nic nie mówie, jesli bede miał jakieś konkrety na pewno Was o tym poinformuje :D

dosłownie kilka dni temu myslałem własnie o tym samym. Na razie nic nie mówie, jesli bede miał jakieś konkrety na pewno Was o tym poinformuje :D

Dawaj dawaj, bo ja już myślałem, żeby może ktoś z forum do Staffa podjechał, bo szukają 145/146 na wzorce żeby zaprojektować rozpórki.

Byłem tam ze swoją, ale Pan Krzysiek nieco się przeraził chyba, bo przeszkadza mocowanie górnej poduszki i zbiorniczki na ściance grodziowej, potem podesłałem tam zdjęcie oryginalnej sparco Fiacie Coupe, stwierdził, że za słabe i zamilknął...

Byłem tam ze swoją, ale Pan Krzysiek nieco się przeraził chyba, bo przeszkadza mocowanie górnej poduszki i zbiorniczki na ściance grodziowej, potem podesłałem tam zdjęcie oryginalnej sparco Fiacie Coupe, stwierdził, że za słabe i zamilknął...
A to szkoda, że tak podeszli do tematu.
Myślałem, że podejmują się nawet bardziej skomplikowanych projektów rozpórek... no nic pozostaje czekać co tu na forum 1990mb wymyśli :cool:

Myślę, że by się podjęli, gdyby mieli pewność, że zejdzie ich więcej niż 5 w ciągu roku. Nie jest to instytucja charytatywna. A ceny ma niewygórowane, więc dziwolągów nie opłaca im się robić. w mojej opinii do tego auta trzeba robić rozpórkę giętą, oni głównie spawają z profili, choć giętarką tez dysponują, bo gną klatki bezpieczeństwa. Szkoda, bo widziałem osobiście co najmniej 10 sztuk ich wyrobów w różnych samochodach, widziałem warsztat, surowe wyroby, a nawet spawanie i wiem, że robią solidną robotę. Na pewno by się podjęli, gdyby spłynęło kilka zamówień.

Pierwsze pytanie do czego taka rozpórka ma służyć?? druga jesli jest przydatna co wplywa korzystnie, mozliwe ze w przyszlym czasie bylbym chetny.

Amortyzatory
Powrót