waldemar-63
Nowy
Tylko to.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a kolektor też masz ?? - bo wolal bym wszystko na raz zciągnąć a nie pojedyńczo i każdorazowo koszt przesyłki
no własnie tego sie obawiam - choć do 155 wszyscy mówili że 1.8 i 2.0 mają wszystko identyko - tylko pojemnośc na garach się rózni.. a ja mam "pod ręką" same 1.7 :/
a kupiłemale pochwale się jak wyjedzie od Janka bo jest w tym momencie ledwo mobilna
powiem tylko że TS Super
![]()
Więc transakcja jednak się udała![]()
Piękna 33. Nie dość, że 16v to jeszcze na Zenderach Milano!
http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-boxer-16v-C26681622.html
I, co warto odnotować, spora cena nie obejmuje kół.Zresztą moim zdaniem niekoniecznie pasują one(rozmiarem) do 33ki.
Owszem, tyle że 33 ma rozstaw śrub 4x98 a 164 5x98![]()
Owszem, tyle że 33 ma rozstaw śrub 4x98 a 164 5x98![]()
164 T.S. miały 4x98, ale nie wiem czy wszystkie.
no TSy miały 4x98ale za dużo ciekawych felg na ten rozstaw, pasujących do 164 się nie dostanie :/
A ja szukam na 5x98 tyle że 15tek i też ni chu chu - same wielkie rozmiary :/
Niezły magazynJakich szukasz, akurat dzisiaj wyciagam zimówki i mam z 6 kpl 15 z 2 kpl 15 2kpl 17 i kpl 18 hehe
to mam 18 z dystansami jak w 164 w bazarze , lub 15 na dystansach w 164 wystaja poza błotnik tak z 1cm , zdjecia na popczatku moje belle , w stanie bdb. po prostu jak mi sie jakas fela podoba to kupuje.![]()