A
Alfista92
Guest
Po tą imolke właśnie jadę
Oby mi jej w tydzień sprzed nosa nie sprzątneli... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po tą imolke właśnie jadęOby mi jej w tydzień sprzed nosa nie sprzątneli...
![]()
Tylko od razu uprzedzam, że będziesz miał ogromny problem z przednimi amortyzatorami...
Tylko od razu uprzedzam, że będziesz miał ogromny problem z przednimi amortyzatorami...
Wbrew pozorom problem może okazać się bardzo łatwy do rozwiązania - ASO ACM z Poznania od długiego już czasu próbuje sprzedać Sachsy w cenie.. no, hmm, na pewno taniej niż kiedyś "normalnie" kosztowały i to chyba jedyna sensowna opcja jaka w przeciągu ostatnich może dwóch lat pojawiła się na allegro..
a to dlaczego??
O, to ciekawe. Może nawet wykonam telefon do nich. Bo na razie z braku laku zbieram się do oddania moich do regeneracjiA w jakiej to promocyjnej cenie je oferują?
![]()
Masz na oku jakiś warsztat regenerujący amory? Tzn. taki który cały czas jeszcze tym się zajmuje.
Znalazłem w necie jakiś zakład w Łodzi który zajmuje się regeneracją ale numer telefonu jest nieaktualny więc nie wiem czy nadal to istnieje... http://lodz.autoteam.pl/katalog/cze...w-i-pomp-wodnych-ryszard-kozlowski,26310.html Druga opcja nad którą myślałem to wysłać kurierem tam http://www.nagengast.pl/www/index.html. A jak się spisują te Twoje po regeneracji? Warto oddać je tam gdzie je robiłeś?
pytanie odnoście TS'a 8v w 164 - chcę kupić zestaw - >>aluminiowy kolektor + przepustnica z czujnikiem + przepływka <<
... wiem że z 155 pasują, tylko czy wersje 1.7 i 1.8 czymś się różniły w tych elementach od 2.0 ??
a kolektor też masz ?? - bo wolal bym wszystko na raz zciągnąć a nie pojedyńczo i każdorazowo koszt przesyłkimam przepływkę z czujnikiem, nawet polerowana
- - - Updated - - -
tfu przepustnicę![]()
no własnie tego sie obawiam - choć do 155 wszyscy mówili że 1.8 i 2.0 mają wszystko identyko - tylko pojemnośc na garach się rózni.. a ja mam "pod ręką" same 1.7 :/Mogą się różnić pojemnością kolektora, średnicą wylotów itp... Ale dowiesz się dopiero wtedy kiedy porównasz dwa obok siebie...
Pochwal się lepiej co kupiłeś a nie siedzisz cicho![]()