[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

bo jestem na końcówce sprowadzania czegoś innego :-)
nie mam miejsca na trzy furaki w garazach... TB musi pójść do nowego właściciela lub na części (to drugie baradziej prawdopodobne bo znaleźc chętnego teraz na V6 graniczy z cudem :(

To ja się piszę na Twoją nową pompę ABS i parę innych klamotów - było by tego sporo. A to coś innego to ?

QV, Q4, 3.0 ? Zmieniaj zmienija bo Twoja pompa ABS na mnie czeka:Phehe

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Ja już mam tak swoją zrobioną że kocham ją bardziej niż swoją kobietę;)hehe, taki żarcik. Ale jeszcze trochę prac, może Zender Milano? Niby fajnie je mieć ale mam mieszane uczucia do nich. Jak zrobię halogen to pochwalę się nowymi zdjęciami.

QV, Q4, 3.0 ? Zmieniaj zmienija bo Twoja pompa ABS na mnie czeka:Phehe

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Ja już mam tak swoją zrobioną że kocham ją bardziej niż swoją kobietę;)hehe, taki żarcik. Ale jeszcze trochę prac, może Zender Milano? Niby fajnie je mieć ale mam mieszane uczucia do nich. Jak zrobię halogen to pochwalę się nowymi zdjęciami.

do Twojego auta bardzo by teraz pasowały zendery całe w polerze i śruby mocujące ranty w złocie, to byłoby coś:) a jeśli nie to Keskin Kt5;p

3 litry są mniej problematyczne, ale TB jak działa poprawnie to jest masakra :D:D:D

A ja dziś korzystając z ciepłego popołudnia zmieniłem alfie przewody WN i świeczki :)
teraz jedzie jak ta lala :)
20110924702.jpg20110924703.jpg20110924704.jpg

Chociaż opisz go dokładniej? Wiemy że 3,0... Ale jakie?

Amortyzatory
Powrót