[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Recaro w 164 wygląda tak:

12.jpg

no też myślałem że recarosy przeszły mi obok ;-) ale te też nice, wentylowana skóra i przedłużane podparcie pod uda :-)

tak się składa że mam głowice o nr.60541067 i mam zamiar ją trochę ulepszyć polerka komory,kanałów i chce z niej trochę zebrac tylko ile?? jakie było sprężenie w orginale oraz wysokość głowicy wie ktoś dodam że to alfa 164 2.0ts 91r

Witam
Posiadam silnik z alfy romeo 33 1,7 boxer do sprzedania, silnik sprawny z całym osprzętem i skrzynią biegów, w razie zainteresowań proszę o kontakt na priv cena do uzgodnienia

Albo kolo ogarnął ich wartość i zaraz będą za 3 kafle, tym bardziej jak został zawalony mailami:)

bez przesady.... uwazam ze cena z aukcji czyli 400 za sztuke byla wysoka... przeciez one nie sa takie wyczesane znowu zeby nie wiadomo ile za nie placic :/

Ale to nie my wyznaczamy ich wartość tylko rynek - oryginalne, bardzo rzadko spotykane felgi, to musi kosztować, na Zachodzie standardem jest cena 2500-3000zł komplet więc analogicznie u nas będzie to samo. Poza tym wygląd to kwestia gustu, dla mnie jedne z najładniejszych kiedykolwiek wyprodukowanych felg, co nie zmienia faktu że nie do wszystkich aut pasują.

życze powodzenia sprzedawcy :-)

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

wolałbym tą za 2 200,- się zainteresować, wystawiający napisał, że to wersja rządowa ale to przecież QV...

ja też. bardzo ladnie sie na fotach prezentuje... i psie pieniadze :-) jakbym sie nie wpakowal juz w inny projekt, to bym na serio sie tym zainterowal.... chyba ze ktos wezmie moja V6 2.0 za 3800 PLN to sprawie sobie przedliftowa QV :-)))))

życze powodzenia sprzedawcy :-)

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

ja też. bardzo ladnie sie na fotach prezentuje... i psie pieniadze :-) jakbym sie nie wpakowal juz w inny projekt, to bym na serio sie tym zainterowal.... chyba ze ktos wezmie moja V6 2.0 za 3800 PLN to sprawie sobie przedliftowa QV :-)))))

Ta za 25k trochę mnie irytuje, tyle czasu w kraju a nawet nie zarejestrowana??

A jaki projekt, może co nieco powiesz?;p

Amortyzatory
Powrót