[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

tak się zastanawiam... czy przedni fotel z prowadnicami wejdzie na tylna kanape przez drzwi czy nie ? jak myslicie ? bo nie wiem czy kołować większego furaka czy też dam radę go wcisnąć na tył...?

tak się zastanawiam... czy przedni fotel z prowadnicami wejdzie na tylna kanape przez drzwi czy nie ? jak myslicie ? bo nie wiem czy kołować większego furaka czy też dam radę go wcisnąć na tył...?

Do 166 wchodzi tylko "do góry kołami"... Dzisiaj jak wiozłem środek do 164 to weszły do środka 2 fotele, kompletna kanapa, podsufitka, troche plastikow, i nie wiem co jeszcze :D - w każdym bądź razie trochę tego było... :cool:

Dziś pierwszy raz zagadały do mnie przez krótką chwilę , moje własne 6 cylindrów w układzie V by AR 164 .
Ależ się cieszę :marchmellow:

A to jutro skóry zakładasz :mad:
Czy mówiłem już że Ci zazdroszcze ?? :girl_wacko:
jeszcze nie zakładam... na razie musze wyczyścić bo uj...... sa jak... :/

---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:38 ----------

Bufi a Ty co..? Sam składałeś w garażu swoja ze dopiero zagadała? :D

Ach wiesz , rozpuściła się podkładka pod pompą paliwa , guma zamieniła się w smołę . Długo stała z rozpuszczalnikiem w baku ( polską benzyną ):D i Pan mi ją sprzedał .

ktos już na forum pisał o podobnym problemie w Gtv-ce..... jakies felerne te uszczelki :-)
To nie uszczelki felerne , tylko chrzczone rozpuszczalnikami paliwo na stacjach .
Tak to ta granatowa . :)
Twoja też chyba stała u Sławka z wymianą chłodnicy ?

Ostatnia edycja:
Czyli to jest ta słynna Formula Alfa Romeo Boxer? Szczerze mówiąc musi nieźle to zasuwać, a wrażenia akustyczne zapewne jeszcze bardziej elektryzujące niż w naszych cywilnych boxerach.

No raczej różnicy w belce nie masz chyba że jest coś innego z powodu aktywnych amorków, ale śmiem wątpić.

i tu i tu aktywnych brak. czyli pasuje ? Nie wiem czy piasty tez OK, tarcze chyba z tyłu takie same??

Amortyzatory
Powrót