[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

A jeszcze pytanko czy jeśli mam odprysk na kloszu, od kamienia i to nie mały czy jest sens się za takie coś zabierać?

Ja miałem na swoich kloszach kasze mannę od kamyków. pelno taki drobnych odprysków. Spolerować tego nie szło, więc kupiłem żarówki +70% i swieciły lepiej.

Dla mnie za taka kasę wyglądała genialnie:) Nawet w pewnym momencie myślałem że to 33 forumowicza Chojnak79,ale tablice jakoś mi nie pasowały.

ja tam nawet wiem kto kupil;)

Właśnie niech się pochwali ta osoba na forum i przybliży nam bliżej tę Alfę. Na zdjęciach wygląda naprawdę ciekawie i jestem ciekaw jak się miewa w rzeczywistości.

Od weekendu cieszy mnie fakt iż okazało się że wg. wskazań GPS licznik w naszej 33 oszukuje raptem tylko o 4km/h, bez względu na prędkość czy 90, 130 czy 150km/h. Może udało by się zniwelować tę niewielką różnica robiąc pomiary na fabrycznych oponach w rozmiarze 185/60/14 zamiast 165/70/14, różnica prędkości 1.53 %....aha no i 600KM wykonane w ten weekend bez problemu podczas wypadu pod Poznań.

33 Cabrio, jaka ładna :D

143.jpg

144.jpg

145.jpg

Świetna !! :D
To jest produkt AR czy jakiś projekt we własnym zakresie?

Świetna !! :D
To jest produkt AR czy jakiś projekt we własnym zakresie?

Auto wyprodukowane przez Engalcar by Galbiati przy współpracy z Fiatem. Pokazana publicznie na Bologna Motor Show 1994. Bazą dla auta była Alfa 33 Q4 1.7 16V. W środku fotele Sparco. Powstał chyba tylko jeden egzemplarz.

jest piekna bez dachu !!!! miałem 2 zdjęcia ale duzo gorsej jakosci :/ pewnie jest warta fortune jako jedyny Spider 33Q4 :)

mam takie z kayaby w szt do oddania za 525 zl:)

kolor

A według was jaki kolor na 164 prezentuje sie najlepiej oprócz fabrycznych??
mi sie by podobało stare złoto oraz biała perła :D :crazy_pilot:

Amortyzatory
Powrót