Krzemol
Użytkownik
Ładnie Was wzięło
. Będę obserwował 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czas rozpocząć pracę. Na razie oblecę całość "po rynku". Zakamarki i krawędzie ogarnę już po demontażu szyb i zderzaków. Wtedy też alfa trafi na dłużej pod dach.
Pokaż załącznik 279321
Wiem, że straszy. Temat i zdjęcia umieściłem z premedytacjąprzecież to by było mało ciekawe gdybym założył temat "po wszystkim". Ja widzę potencjał. Brak rdzy. Poza paroma rzeczami, które nie zniosły próby czasu całość ma potencjał. W przyszłym tygodniu zabieram się za lakier. Wydech i rozrząd potem. Co z tego wyjdzie i jak się temat potoczy zobaczymy. Na razie są plany, jest zapał :lol:
Te podpory sprężyny lubią rdzewieć. Do obejrzenia od spodu.
https://www.youtube.com/watch?v=bX9SK9WQlBY&ab_channel=ItaliaAutos
Edit: to w zasadzie wahacze, racja Marku![]()

Zdjąłem koło żeby sprawdzić. No nie wygląda to już dobrze. Dłubnąłem wkrętakiem tu i ówdzie i dramatu nie ma ale do odratowanie to się już chyba nie będzie nadawać. A widzę że nowych kupić się nie da :/ Widzę też że wszystkie elementy zawieszenia mają wieki. Coś czuję, że jak zacznę tym jeździć to się dopiero wszystko posypie.
Pokaż załącznik 279380Pokaż załącznik 279381Pokaż załącznik 279382
Nie ma grama rdzy. Chociaż to mnie ucieszyło. A miałem chwilę zwątpienia bo śruby zżarte były wszystkie. Na szczęście same w sobie skorodowały bo w progu są w dużych plastikowych nakrętkach i na blachę nie przeszło.sprawdź co jest po listwami progowymi, szczególnie okolice gdzie jest miejsce na lewarek

Nie ma wyboru i na dodatek trzeba czekać. Też wymieniam w ph1 kompletny i masakra - nie daj się zwieść, że dostawa w 24h. Ja już czekam ponad tydzień. Teoretycznie do środy powinien być...Nie ma niestety wyboru w wydechach a teraz nie będę miał kasy na kwas.