Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ta 156 wygląda na ledwo zużytą :O
Fajna ta 156, na zdjeciach wyglada bardzo ladnie, coraz rzadziej juz sie je widuje w dobrym stanie.

dawaj więcej fot tego wnętrza
powiedz mi, czy te wszystkie auta znajdujesz przypadkiem gdzieś w necie i ściągasz do Polski czy masz jakieś kontakty tu i tam?![]()

wnętrze póki co trochę rozgrzebane w trakcie rewitalizacji
Pokaż załącznik 273072 Pokaż załącznik 273073
odnowiona konsola środkowa, przy okazji wymienione żaróweczki podświetlenia pokręteł nawiewów, musiałem też wymienić zestaw wskaźników (poziom paliwa, zegar i temperatura cieczy) bo wskaźnik temperatury miał złe wskazania.
Łał, ta czerwona wykładzina wygląda obłędnie! Po królewsku![]()
Fakt, kolorystycznie prezentuje się to rewelacyjnie! Kierownice będziesz zmieniał na taka z Ph2?
Przepiękne wnętrze!

zmiana zawieszenia na jakieś bardziej dla mnie odpowiednie czyli nieco wyższe, prawdopodobnie będą sprężyny Eibach-a i komplet nowych amortyzatorów