robimy jakąs kawe czy cus

jeszcze pytanie do wł. jasnoniebieskiej 156 ze spojlerem na blachach SO - gdzie zniknęliście pod GO SPORTEM ? zostawiłem kartkę z nr tel. za wycieraczką żebyś nas znalazł ale telefonu nie było

Kate - i jak tam droga powrotna ? wróciliście ( z powrotem ) bez cofania ( do tyłu ) ? :aetsch:

Ostatnia edycja:
I ja juz w domu browarka zapodaje... zgadzam sie ze wszystkimi... bylo zajebiaszczo... Dzieki robaczku za wypas grilowanie... i wszystkim za fajnego spota... pozdro

to ja ci podziękuję za fajkę i oczywiście pyszną zimną colę :sarcastic:

to ja ci podziękuję za fajkę i oczywiście pyszną zimną colę :sarcastic:

Nie ma sprawy fajki se juz nowe kupilem ;) a wlasnie wpadl do mnie brat i on pije cole wiec jak nic mu sie nie stanie to ja bede pil dalej:D pozdro

adamodg, skrobiesz sobie :P a jak Ci się uzbiera... :butcher: :hang3:
:lol:

i mnie też juz do domciu odwieźli
nie odwieźli Cie ino jo Cie odwiozł :P
ha a ja jak jechałem to widziałem robaka jak jechał trasa na katowice migałem mu długimi ale niestety robak grzał szybko a ja musiałem na czeladź zjeżdżać
Kosiar zamias migac swiatłami to sie zacznij na grillach pojawiać :P
Zdjecia juz idą do robaka i on je wciepnie.A teroz otwierom :beer:
Oczywiscie podziekowania dla robaka za grila,bułki ogórki,zeltry itp

Ostatnia edycja:
jeszcze pytanie do wł. jasnoniebieskiej 156 ze spojlerem na blachach SO - gdzie zniknęliście pod GO SPORTEM ? zostawiłem kartkę z nr tel. za wycieraczką żebyś nas znalazł ale telefonu nie było

Kate - i jak tam droga powrotna ? wróciliście ( z powrotem ) bez cofania ( do tyłu ) ? :aetsch:

Zachciało mi sie siusiu i poszliśmy do Reala szukać toalety. Wyskoczyłem później troche na A4 ale musiałem szybko zmykac kumpla odstawić. Następnym razem zorganizuje sobie wiecej czasu ;). Pozdrawiam wszystkich.
P.S. adamodg- a my sie musimy jakos spotkać w środku tygonia :)

Chaszczu no to żałuj.Byłbyś juz zintegrowany.Puotek a cos Ty tak nic nie jodł?

. adamodg- a my sie musimy jakos spotkać w środku tygonia :)
no jakoś od czwartku będę miał czas to ok, a jakaś konkretna sprawa czy tylko tak integracyjnie ?

adamodg, skrobiesz sobie :P a jak Ci się uzbiera... :butcher: :hang3:
:lol:
a jo żech myśloł że punktuja u Ciebie jak Cię uczę czegoś nowego i w dodatku mądrego -
ale z Wami kobitami to tak jest ( człowiek chce dobrze a i tak na końcu będzie źle bo nie po waszemu )

Ostatnia edycja:
a jo żech myśloł że punktuja u Ciebie jak Cię uczę czegoś nowego i w dodatku mądrego -
ale z Wami kobitami to tak jest ( człowiek chce dobrze a i tak na końcu będzie źle bo nie po waszemu )

adamodg, przecież podziękowałam za naukę... a że sobie skrobiesz, no cóż, bywa :sarcastic:

no panowie dzieki za pierwszy spot.. mimo tego że było troche przewiewnie to gril..(dzieki robak bo w lutym to jeszcze nie byłem na takiej bibie).. buły.. ogórki..( lecz nie próbowałem) i poznanie was było najlepisze..

Na każde nastepne spotkanie jestem na Tak..

P.S. Najlepszy był kawał Ferrari :) '' jak ciągne te brązowe kuleczki to mi oczy łzawią''

adamodg, przecież podziękowałam za naukę
Kate a kaj podziekowałaś,punktów mu jakoś nie przybyło :P
Gaszenie to ostatnio fota ,trza bylo zaloć żar,a haźle byly nieczynne :( Jo zrobia album ino musza zmniejszyc te foty.nie wiem czy dzis dom rady.House Ty zes chyba tyz pstrykoł?

Amortyzatory
Powrót