robimy jakąs kawe czy cus

To chyba fotograf nie byl przygotowany.Nic nie pstrykoł,pewnie sprzetu tyż nie mioł ze soba.

Loki, zauważyłem, że obrałeś inną trasę, a ja w kangurze nie lubie krętych dróg ;)

puotek a trafiłżeś do dom?bez mapy,navi i itp... :P

Adam$72 zajebiaszczy album i moja bella na honorowym miejscu ... dzieki piekne... pozdro a co do tego ze na moich fotkach gtvka tam sie platala na czele to poprostu tak mi sie stenelo i wydaje mi sie ze ma parcie na szklo wiec pcha sie w kadr... :D

Fajnie , ze sie foty podobają.House,Twoja GTV byla wgrywana na koncu,mialo byc chronologicznie(wiadomo:najpierw było jasno a potem ciemno:D) ale zrobilo sie jakos odwrotnie.Szkoda ze nie pstryknołech tego wyglancowanego dekla:(

Jo tyż dziynkuja za spocik. Szkoda że do mie taki krótki, ale dobrze że żech pojechoł. Po dotarciu do dóm miołżech już 39.4 gorónczki. Tabletki niestety już niy pomógły no i do moij do lazaretu mie zawiyżli. Dwa zaszczyki i nazot. Tera je już ok. Ale nastympnego grila to robiymy obowiónzkowo u MIE NA DZIAŁCE.

Jo tyż dziynkuja za spocik. Szkoda że do mie taki krótki, ale dobrze że żech pojechoł. Po dotarciu do dóm miołżech już 39.4 gorónczki. Tabletki niestety już niy pomógły no i do moij do lazaretu mie zawiyżli. Dwa zaszczyki i nazot. Tera je już ok. Ale nastympnego grila to robiymy obowiónzkowo u MIE NA DZIAŁCE.
Niema sprawy ale bez rufika wszystko zjod chyba mo plukanie zoładka :toilet:

Fajno, fajno...
Robak skomentowoł 'o kur*a' jak żech do niego dzwonił kaj mom jechać :P

Ale powiem Ci ferrari, że dziury mijosz jak sarenka... :D:D:D

A jest kaj spac?No bo cza by sie łozrić

Amortyzatory
Powrót