robimy jakąs kawe czy cus

pogoda nie zaciekawa grill robimy kurcze mysle czy ktos jakiegos parasola nie ma ogrodowego :p ,wezme mate ok 5m2 i tam gdize w zeszłej zimy robilismy spoota by sie zaczepiło co adamodg moze sie cos wymysli
Pzdr

A na co paryzol?Spokojnie sie mogymy ustawic pod mostem pod A4 placu jest dużo

Fred teraz przypomniałeś 1 spot w Czeladzi sypało śniegiem mróz był a i tak wszystko wypaliło :)

Kosiar bez Ciebie to jo nie wiem czy wypoli:nono:

no jak nie jak tak . niestety siostra mi uciekła na wieś z kluczami od chatki i dzisiaj trzeba będzie coś innego wymyślić
ale damy radę
:party:

a ty się Kosiar zbieraj na ten "pilny wyjazd" czy co to tam miało być

no wkońcu mój pierwszy spocik.. Ja sie ustawiłem z puotkiem na Rybniku na 14 wiec mysle ze na 15 spokojnie bedziemy..
No ale niestety przed 17 bede spadał bo mam maczyk..:D

adamodg ja nic nie chce mówić, ale obiecałeś inaugurację okresu grillowego (czyt. zima) w posiadłości w Czeladzi... i co? Ty się tutaj siostrą nie zasłaniaj :D skołuj klucze, bo sezon się kończy ! :D

wiem Kate wiem - i głupio mi z tego powodu że jak do tej pory nie dotrzymałem słowa
( a tą flaszkę trzymasz cały czas ? )

adamodg.. wiesz ... strasznie mi głupio z tego powodu... wszystko wypiłam... wiesz długie zimowe wieczory... zero grilla... no to wyszły :P :D

??

Witam wszystkich, Jestem zalogowany od wczoraj ;) ale nie o tym chciałem... to w koncu gdzie i o której ten spot Czeladź, czy Kato?

Chrzaszczu Katowice, godz. 15 3Stawy - miejsce na parkingu koło GO Sport.

To jak wiadomo nie dotarłem.

Rano Bella odmówiła posłuszeństwa w drodze do Częstochowy. Wycieraczki umarły i spod Będzina musiałem wracać. :/ Było ciężko.... Jutro walka z elektryką...

Trudno. Może następnym razem się uda.

Wrócilismy z Kate z tegorocznego grilla zimowego :D Jak zwykle fajnie bylo spotkac starych znajomych (i nowych tez :)) Nowy alfaholicki grill piękny a kielbasa .... kielbasa nasza to przegonila nawet ICH kiełbase :P

Kielbaska byla zajebista :D troche zimno ale dalismy rade. Dzieki Fred za podlaczenie alfy , a ty rufi co ci tak dzwigalo ta siene na swiatlach :D:D:D:D

ehhh noi kapa :/ dopiero wrocilem ze szkoly myslalem ze to pojdzie jakos szybciej ale sie przeciagnelo.... pewnie jak zawsze bylo fajnie :(

:beer:Ja też już w domu kiełbasa była super a teraz nareszcie :beer: bo mnie tak suszy po tym grilu robak za ostro przyprawa pozdrawiam

i mnie też juz do domciu odwieźli
nic nowego nie napiszę : wuszcik mniam , napój mniam , wszystko fajnie
a najlepsza była akcja wygaszania grilla :elefant: ( foto jest to może będzie wrzucone )
aha- no i bułeczki i ogórasy też mniam
dziękuję bardzo Robaczku :party:

Ostatnia edycja:
ha a ja jak jechałem to widziałem robaka jak jechał trasa na katowice migałem mu długimi ale niestety robak grzał szybko a ja musiałem na czeladź zjeżdżać

ha a ja jak jechałem to widziałem robaka jak jechał trasa na katowice migałem mu długimi ale niestety robak grzał szybko a ja musiałem na czeladź zjeżdżać

własnie wracałem od księgowej ,kurcze nie widziałem cie :/ ,jeszcze potem kolege ze 156 z ramkami ale juz sie pozdrowiliśmy

i mnie też juz do domciu odwieźli
nic nowego nie napiszę : wuszcik mniam , napój mniam , wszystko fajnie
a najlepsza była akcja wygaszania grilla :elefant: ( foto jest to może będzie wrzucone )
aha- no i bułeczki i ogórasy też mniam
dziękuję bardzo Robaczku :party:

ja juz tez dotarłem wypakowałem sie a i pieski pojadły :cool: hahha adamo nie ma sprawy :party: do następnego

Pzdr

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót