Piotr_147TS
Nowy
95 tys i około 800ml na 1000km 5w40, niestety mam go dopiero 5 tys km i juz tak brał
coś mi się wydaje, że realnie ma troszkę więcej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
95 tys i około 800ml na 1000km 5w40, niestety mam go dopiero 5 tys km i juz tak brał
No i dolałem około 830ml oleju po przejechaniu równo 1000km. A więc nie jest to aż 1L/1000kmI mam takie inne pytanie, czy może coś się stać jak będę dalej jeździł z takim poborem oleju? Co się właściwie dzieje z tym olejem? Odkładają się jakieś złogi? I jeszcze, czy takie pobór oleju może powodować lekkie falowanie obrotów na biegu jałowym? Tak 820-890obrotów, w takim zakresie mniej więcej wahania.\
Pozdrawiam![]()
Jaki przebieg? Progi na tulejech albo rysy obecne? Ile ubywalo przed otwarciem?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie zmatowiał albo coś??? boje się go traktować jakąś chamska chemią...Ja czyszczilem tłok k2 do mycia plandek i był jak nowy![]()