losdamianos
Nowy
Parę lat temu założyłem regenerowane koło dwumasowe do Golfa IV na PD. Wytrzymało 15 000km więc wnioski sam wyciągnij....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Znalazłem cały zestaw za 1650 valeo ale skąd mogę wiedzieć czy to jest oryginał i jak długo wytrzyma, bo wszyscy sprzedają tylko oryginały ale są z różnych firm. Mam przejechane 126tyś niby nie dużo ale ale jest po chipie.jak zimny silnik to stuka dwumas i sprzęgło się ślizga.oferta nr 2730059916 na all...
Jak ci dwumas stuka?
Mógłbyś nagrać ten dźwięk?Chmmm trudno to opisać. Stuka na wolnych obrotach ze zmienną częstotliwością i jak przycisnę sprzęgło to się wycisza.
Nagram ale jutro, bo teraz jest ciepły i nie stuka.Mógłbyś nagrać ten dźwięk?
OK tylko nie zapomnijNagram ale jutro, bo teraz jest ciepły i nie stuka.
http://w235.wrzuta.pl/film/3sIRPk6GUGW/stukanie_dwumasu
Wydaje mi się że to stukanie koła dwumasowego. Jak wcisnę sprzęgło to stukanie ustaje. Przy niższej temperaturze dżwięk jest bardziej słyszalny.
Sprawdź ten plik bo u mnie oprócz reklamy nie otwiera się nic więcej, napis "trwa ładowanie" i tyle...
Mam to samo co Ty, stuka tylko na zimnym i tylko jak jest zimno i auto postoi. Pewnie dwumas, choć korekty, przynajmniej u mnie, też są nie za ciekawe...
Wydaje mi się że to stukanie koła dwumasowego.