T
Tequila
Guest
również jestem ciekaw moze ktos napisze ze swojego doswiadczeniaprzy jakim przebiegi jest najczęściej dwumas do wymiany?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
również jestem ciekaw moze ktos napisze ze swojego doswiadczeniaprzy jakim przebiegi jest najczęściej dwumas do wymiany?
również jestem ciekaw moze ktos napisze ze swojego doswiadczenia
Napisał dragan
przy jakim przebiegi jest najczęściej dwumas do wymiany?
również jestem ciekaw moze ktos napisze ze swojego doswiadczenia
do jakiego silnika?Na aledrogo jest dwumas + sprzęgło + wysprzęglik za 1.749,00
Zastanawia mnie tylko czy te VALEO to VALEO czy WALEŁO!
Bo u uznanych i tanich dostawców kosztuje taki zestaw jakby tysiaka więcej, ja w takie cuda nie wierzę. Nie wiem co o tym myśleć..
Na aledrogo jest dwumas + sprzęgło + wysprzęglik za 1.749,00
Zastanawia mnie tylko czy te VALEO to VALEO czy WALEŁO!
Bo u uznanych i tanich dostawców kosztuje taki zestaw jakby tysiaka więcej, ja w takie cuda nie wierzę. Nie wiem co o tym myśleć..
Ni każdy zestaw rabatów posiada..,.Gdybym zastosował swój zestaw rabatów w intercars mógłbym kupić to co pokazałeś za ok 1400 pln.
Gdybym zastosował swój zestaw rabatów w intercars mógłbym kupić to co pokazałeś za ok 1400 pln.
Mechanik na częściach też zarabia![]()