Rossi 69
Nowy
- Auto
- Giulietta 1,4 MA Lusso TCT 170KM
no, ale przedział 130-160 i 7 l to aż dziw bierze. To ile ona Ci pali przy 90? 3 litry...?
Moja 7 l to lyka przy 120 km/h
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
no, ale przedział 130-160 i 7 l to aż dziw bierze. To ile ona Ci pali przy 90? 3 litry...?
Tada jaka była średnia prędkość z tego przejazdu?
Nie no można się zmieścić. Musisz tylko jeździć z górki i z wiatrem.Zastanawiam się nad zakupem właśnie 1.4 170 ,czytam te komentarze o spalaniu i wychodzi na to że sporo ten silnik pali :/ 10l w mieście ? Myślałem że w tych 8 litrach można się spokojnie zmieścić :/
Zastanawiam się nad zakupem właśnie 1.4 170 ,czytam te komentarze o spalaniu i wychodzi na to że sporo ten silnik pali :/ 10l w mieście ? Myślałem że w tych 8 litrach można się spokojnie zmieścić :/
Zastanawiam się nad zakupem właśnie 1.4 170 ,czytam te komentarze o spalaniu i wychodzi na to że sporo ten silnik pali :/ 10l w mieście ? Myślałem że w tych 8 litrach można się spokojnie zmieścić :/
Na to wychodzi. Ale w trasie czasami potrafi spalić jakieś 10l-10.5 LPG, a jadę +- 130km/h. Może to od warunków pogodowych zależy - najmniej co w trasie wykręciłem to właśnie 7.5l w lato przy podróżnej 110km/h.To Giulietta pali Ci bardzo mało LPG. Musisz mieć lekką nogę. Ja z 26 tysi mam średnią 9,97 l LPG. 7,5 to w trasie może ze dwa razy miałem i to przy ślamazarnej jeździe.
Na to wychodzi. Ale w trasie czasami potrafi spalić jakieś 10l-10.5 LPG, a jadę +- 130km/h. Może to od warunków pogodowych zależy - najmniej co w trasie wykręciłem to właśnie 7.5l w lato przy podróżnej 110km/h.
Myślę, że nie.Gubisz się w zeznaniach...
Co do miasta.. Raz jest ruch płynny, a za tydzień już nie, bo remontują drogę przez pół roku. Poza tym Miasto, miasto nie równe - pisałem też o tym na Forum BMW - trochę mi się nie chce powtarzać co by się w zeznaniach nie pogubićWygląda na to , że za miasto uznajesz dłuższą trasę po obwodnicy przy płynnym ruchu.