Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
185 R16 ? Chyba 205
Mi w delcie wychodzi podobnie.QV ok 850km trasa. 80% autostrada, 20% lokalne miejskie drogi w korkach. Prędkości na autostradzie 140-200. Wynik 9.1
Po odliczeniu z górką dodatkowych kosztów wyszło mi ok 17 tyś zł.Piotriix przez 100kkm to już kupa kasy w kieszeni.
Mi z początku wychodziło ok 13.5 ale teraz nauczyłem się tak operować prawą nogą ,że średnia z ostatniego roku 9.4 i zaczynam żałować braku lpgQV teraz cały czas non stop po mieście w Lublinie, tzn żona jeździ codziennie do pracy 7:30 - 15:30, więc same korki. Spalanie po 100kilku km to 12.8 :-/
Gdybym ja tylko ujeżdział giuliettę to raczej 12 by było mało.a ja jak bym nie jezdził czy trasa czy nie to 12l lpg
Po odliczeniu z górką dodatkowych kosztów wyszło mi ok 17 tyś zł.
Mi z początku wychodziło ok 13.5 ale teraz nauczyłem się tak operować prawą nogą ,że średnia z ostatniego roku 9.4 i zaczynam żałować braku lpg
Gdybym ja tylko ujeżdział giuliettę to raczej 12 by było mało.
Jak się do niej dorwę to małpiego rozumu dostaję![]()