Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jeśli nie uruchamia się po przekręceniu kluczyka to trzeba instalacje zweryfikować. A wcześniej było oryginalne radio czy jakieś inne? Bo jeżeli inne to na pewno instalacja zmodyfikowana. Druga sprawa czy miga licznik od km? Jeżeli body wykryje nowe urządzenie na linii CAN powinien migać co oznacza że konieczne jest osiowanie.
Oczywiscie jesli masz białą kostke podłączoną bo ona odpowiada za dane trip.Też dołożyłem nawigację oczywioscie licznik mrugał zrobiłem osiowanie i jest ok. Niby jest bo i przy alfa obd i mcu nie mogę się podłączyć z navi.
Do tego żółta wtyczka zasilająca musi być podłączona.U mnie często sama się wysuwała i nie mogłem jej wyłączyć itp.Generalnie przy instalacji nic nie grzebałem.Wszystko działało idealnie.Nawet navi hasła nie potrzebowałą.
Trochę dziwne, że to zadziałało i nie mrugał przebieg Myślałem, że elektronika sprawdza też obecność wszystkich urządzeń i jak się coś nie zgadza to mruga. Chyba, że do radia to się nie stosuje i ten opóźniacz jest zbędny. Ale podłączyłeś to już normalnie bez opóźniacza i zrobiłeś osiowanie?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.