Kurynio
Nowy
Zanim napiszesz zobacz z jakiego roku jest film, dotyczy Superba przed liftowego, którego miał ksenony, poliftowy ma ledyŚwietnie tylko tam już siedzą ledy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zanim napiszesz zobacz z jakiego roku jest film, dotyczy Superba przed liftowego, którego miał ksenony, poliftowy ma ledyŚwietnie tylko tam już siedzą ledy
A jak oceniacie takie rabaty? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-stelvio-executive-2-0-280km-czerwony-alfa-red-czarna-skora-2019-ID6CyExV.html#6d1fbfc97d
50-60tyś. i co w Slelvio jest must czyli potrzebne lub warte swojej ceny? Fotele sportowe to wiem. Audio HK wiem że nie. Pisaliście.
Dla mnie ważne:
- kamera cofania + czujniki
- elektryczne fotele
- elektryczna klapa
- niezłe audio (ale nie za miliony jak za HK)
te pakiety w Alfa mnie jeszcze dość mylą...
Jeżeli budżet Ci na to pozwala, to bierz co możesz, bo za chwile przyjdą Ci co uważają, że najlepiej wziąć golasa a reszte se samemu podokładać 10x taniej, bo przecież są tutoriale na forum... W nowym aucie. absurd.
Duży ekran + AA/ACP - must have.
Sportowe fotele też
Ksenony adaptacyjne też
Czujniki cofania też - kamera jak kto woli, ale czasem się przydaje
Elektryka foteli chyba tylko po to, że w aucie tej klasy wypada mieć - ja ustawiłem raz i nie ruszam.
Jeżeli lubisz dobre audio, to bierz HK - słuchając radia jest przeciętnie fakt, ale Spotify po kablu (i po BT w sumie też) już jest wart tych pieniędzy.
Skórzana decha i boczki drzwi kompletnie zmieniają wnętrze na +
Aktywny tempomat - zależy ile i gdzie jeździsz. Ja mam, ale kompletnie nie używam.
Szpera i aktywny zawias - zbędne. drugi raz bym nie wziął
Nawigacja jest spoko - do większości wypadów daje radę + informacja w zegarach + ostrzeżenia o fotoradarach