Przygotowania do ZIMY ****

• Autor wątku Autor wątku sciesill
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sciesill

Guest
Czołem ... Alfisti...

Dzisiaj wlokoąc się ul. Marsa w Wa-wie , przyuważyłem banner salonu Twardowski na Młodnickiej . rusza akcja darmowych przeglądów naszych Belli przed zimą .....

Ja jutro na 13 lecę .

no ciekawe a w Lublinie w Siedzibie fiata tez mi to zrobią??

jedziesz do ASO, a najlepiej wcześniej zadzwoń i się umów na termin i sprawdzą Ci co i jak z zawiechą, hamulcami, płynami itd. Ale możesz to tylko raz w ramach akcji zrobić bo spisują numer rejestracyjny

rok temu była długo a teraz nic nie podali o terminach ale myślę że spokojnie do końca roku jak nie stycznia 2010

Byłem na tym przeglądzie w Ganinexie w Katowicach. Nie było nikogo, przyjęli mnie bez umawiania. Korzystałem też z przeglądu wakacyjnego. Ale teraz chyba podszedł gość solidniej do niego. Zawieszenie sprawdzone dokładnie,ale bez amortyzatorów, hamulce też. Do tego od razu ustawił światła ale już za opłatą 15 zł.
Warto skorzystać.

rusza akcja darmowych przeglądów naszych Belli przed zimą .....
dwa dni temu byłem na takim przeglądzie w Olsztynie /RESMA holding Carservis/ przegląd obejmował m.in: kontrolę hamulców, amortyzatorów, zbieżności, układu zawieszenia, układu wydechu, akumulatora oraz płynów eksploatacyjnych-za friko

wszystkie ASO Alfy zrobią to za darmo a i w ASO Fiata nie powinno być problemu

Robiłem w tamtym roku we fiacie. W tym roku też jest akcja, czyli wszystko po staremu... Trzeba tylko wcześniej się umówić.

No co Ty, to nie przegląd rejestracyjny, tylko przeglądzik ogólny dla przyjemności ;)

A to dobrze:) nigdy nie wiadomo co siedzi w 14letnim samochodzie:) trzeba sie umowic na ten przegladzik:D

Amortyzatory
Powrót