Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
"Trochę" drogo. Usługa 800 zł? To jest trochę roboty, ale parę miesięcy temu w podobnej klasie samochodzie podobna operacja zamknęła mi się kwotą dziewięćset z groszami razem z nowym skraplaczem+osuszaczem. Ja wiem, że AR jest droga - no ale bez przesady.Koszt usługi wycenił na 800zł + części
W cenę wliczona robota, dobicie czynnika, oczyszcenie układu + całkowita wymiana oleju na nowy.
Wydaje mi się trochę drogo, cała operacja zamknie mi się gdzieś w 1800 zł.
Podana ilość oleju ma być w układzie przy pierwszym napełnieniu.
W układzie pracuje mieszanina czynnika z olejem. Maszyna nie jest w stanie odessać 100% oleju stąd taka ilość.
Przy napełnianiu ilość oleju to 15-20% w stosunku do ilości czynnika.
U mnie przy napełnieniu zgodnie z tabelą również brzęczy.
Pomaga choć na krótko dopełnienie do 550. Dobicie do 580 powoduje wyłączanie sprężarki - przynajmniej u mnie.
Tak na marginesie....
Wszyscy tak chwalili do niedawna 159 ale po ostatnim wysypie problemów na forum i moich własnych doświadczeń 156 była chyba lepszym lub co najmniej porównywalnym autem.
Około 350zł, wymieniałem w zeszłym tygodniu
Wysłane z mojego GT-I9100
dokladnie tak jak kolega wyzej 350 zl zamawialemw autosklepie24 z przesylka