Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ten dźwięk jest też na postoju, więc raczej to nie to.mam to samo i gdzieś na forum czytałem, że trzeba zatkać dolot powietrza do wentylatora nawiewu żeby nie brzęczał podczas jazdy, niestety nie mogę się dokopać do tego tematu
Brak czynnika powinien się objawiać bardziej szumem niż brzęczeniem. Ale nie wiem jak jest w 159 bo nie doświadczyłem![]()
Witam mialem ten sam problem co panowie. Czynnika mialem 134g dobilem do 552g i zrobila sie czisza. Zanim dobilem to po odpaleniu klimy myslalem ze silnik sie zacieraAle powiem wam ze jesli chodzi o chlodzenie to szalu nie ma. Brat dobil klime w peugocie i u niego daje duzo lepiej.
Po co mam nabijac skoro to pewne ze sprezarka puszcza?
Ten dźwięk jest też na postoju, więc raczej to nie to.