Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moja sztuka to potwierdzała (wypalania co 200-300km w zależności od trybu jazdy - czy miasto czy trasa) dlatego się DPFa pozbyłem i się tym już nie przejmujęSłyszy się, że w 2.0 wypalanie DPF jest dużo częstsze niż w 1.9 i 2.4
A jak użytkujesz auto? Trasy czy miasto?
u mnie 2.0 , przebieg 113000 , liczna wypalen ~220 i srednio z ostatnich 5 co 500 , 50% wrocław (same korki) 50% trasa (nie autostrada)Moja sztuka to potwierdzała (wypalania co 200-300km w zależności od trybu jazdy - czy miasto czy trasa) dlatego się DPFa pozbyłem i się tym już nie przejmuję![]()
Hej, spisuje sobie do przypominacza wszelkie wasze propozycje i nic nie chce pomylić. Ale się zamotałem.
Przeciwpyłkowy i kabinowy to to samo?
Nierówna praca na zimno(ponoć serwis wie że to zacierającie się pierścienie), rozwalone korekty wtrysków, częste wypalanie DPF, zużycie oleju no i brak kompresji na jednym cylindrzejasio79, a czym sie to u Ciebie objawialy problem z pierscieniami ?
P.s. moja od 0 do jakis 130tys km miala wymiany serwisowe co 30 tys km(pierwszy wlasciciel, btw przy 90tys poleciala turbina) przynajmniej wg historii serwisowania, od tego czasu juz co 10-15 tys. Teras mam 242tys i wszytko dziala.