[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Witam!
Szukam Alfy 159 z silnikiem 1.8 140km pod LPG.
Pojawiła się interesująca mnie oferta już z zamontowana instalacją, czy ktoś mógłby mi więcej powiedzieć na temat samochodu?
Numer VIN od sprzedającego: ZAR93900007226437

Witam!
Szukam Alfy 159 z silnikiem 1.8 140km pod LPG.
Pojawiła się interesująca mnie oferta już z zamontowana instalacją, czy ktoś mógłby mi więcej powiedzieć na temat samochodu?
Numer VIN od sprzedającego: ZAR93900007226437

Ostatni wpis w ASO jest na 92234km

Wielkie dzięki :)
A można jeszcze informacje z kiedy był ten ostatni wpis?

Vin

Można prosić o sprawdzenie VIN ZAR93900007275419
Mogę prosić o jak najszersze info?
Dzięki

Ostatnia edycja:
ZAR93900005009395 a to? 2006r. 100000 przebieg, niemiec tylko do kościoła jeździł? Ponoć regularnie w ASO serwisowany więc coś powinno się znaleźć

ZAR93900005009395 a to? 2006r. 100000 przebieg, niemiec tylko do kościoła jeździł? Ponoć regularnie w ASO serwisowany więc coś powinno się znaleźć

Na początek trzeba zapytać jakie przygody miał na drodze do tego kościoła :)

Na początek trzeba zapytać jakie przygody miał na drodze do tego kościoła :)

Poproszę o sprawdzenie ZAR93900007224328.
Jeśli można to plik na PW z wszelkimi dostępnymi informacjami.

Witam proszę o rozlosowane vinu ZAR93900007010478 zależy mi na przebiegu itd co się da
?????? ?????? :niesmialaedzia:

Ostatni wpis w ASO jest na 40865km (te w książce można potwierdzić tylko w serwisie z pieczątek), a przegląd miała 17.01.2019 na 254330km

Produkcja 7.7.2008 i właścicieli było czterech, a nie jeden.

Zawaś Zobacz post
Poproszę o sprawdzenie ZAR93900007224328.
Jeśli można to plik na PW z wszelkimi dostępnymi informacjami.

Ostatni wpis w ASO jest na 40865km (te w książce można potwierdzić tylko w serwisie z pieczątek), a przegląd miała 17.01.2019 na 254330km

Produkcja 7.7.2008 i właścicieli było czterech, a nie jeden.

Powiedz mi jak to jest z tymi pieczątkami? Sugerowało by to że książka jest podrobiona? Nie ma jednej historii ogólnie w ASO AR tylko jakieś indywidualne prowadzone przez poszczególne serwisy? Czy to jest tak że w książce ma pieczątki nie autoryzowanych warsztatów? Możesz mi wysłać te dane w jakimś pliku abym sobie mógł wydrukować?
Data produkcji to już polift czy nie?
Czy jeszcze jakieś inne informacje jesteśmy w stanie jakoś zdobyć po VIN?
Auto miało niby wymienianą UPG, być może z powodu urwanej klapy wirowej była robiona głowica..?
Biorąc pod uwagę inne 159 tą mam w miarę blisko więc chyba podjadę obejrzeć.

Ostatnia edycja:
Powiedz mi jak to jest z tymi pieczątkami? Sugerowało by to że książka jest podrobiona? Nie ma jednej historii ogólnie w ASO AR tylko jakieś indywidualne prowadzone przez poszczególne serwisy? Czy to jest tak że w książce ma pieczątki nie autoryzowanych warsztatów? Możesz mi wysłać te dane w jakimś pliku abym sobie mógł wydrukować?
Auto miało niby wymienianą UPG, być może z powodu urwanej klapy wirowej była robiona głowica..?

Nie ma żadnej reguły w tej kwestii i jest baza centralna + każde ASO ma swoją wewnętrzną.

Odpuść... Nie ma czym sobie zawracać głowy. Oglądałem już ją. Auto ciężko pali, a jak już zapali to silnik chodzi jak sieczkarnia. Zaczyna być słychać też skrzynie biegów na 6 biegu. Do tego nie widziałem jeszcze tak pordzewiałego podwozia w 159.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Auto ma być ze Szwecji są jakieś strony typu CEPIK w których można coś znaleźć?

- - - Updated - - -

Odpuść... Nie ma czym sobie zawracać głowy. Oglądałem już ją. Auto ciężko pali, a jak już zapali to silnik chodzi jak sieczkarnia. Zaczyna być słychać też skrzynie biegów na 6 biegu. Do tego nie widziałem jeszcze tak pordzewiałego podwozia w 159.

Kiedy oglądałeś? Szkoda że nie masz nr rej. do weryfikacji tego co sprzedający opowiada. Co ciekawego mówił?
Zrobiłeś 400 KM żeby obejrzeć ta Alfę a sprzedający zapewniał że zdrowa sztuka?

Ostatnia edycja:

- - - Updated - - -

Kiedy oglądałeś? Szkoda że nie masz nr rej. do weryfikacji tego co sprzedający opowiada. Co ciekawego mówił?
Uderzalem na północ Polski więc było mi po drodze [emoji6] A że miałem troszkę luźnego czasu pomyślałem z głupa że wstąpie oglądnąć. Więc to był trochę spontan. Ja dla siebie nie szukam bo swoją 159 Ti mam ale tata szuka.

- - - Updated - - -

Dostałeś komplet informacji z internetu + potwierdzenie, że już po wstępnych oględzinach szkoda czasu, a Ty dalej swoje :/ Cena i wygląd na picowanych zdjęciach to jeszcze nie wszystko...

Amortyzatory
Powrót