Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, jestem bliski kupna, prosiłbym o sprawdzenie VinZAR93900007118996 DZIEKI BARDZO![]()
Pany i Panewki,
Można prosić o sprawdzenie: ZAR93900007092004
Kolega nosi się z zamiarem kupna, dzięki z góry
Czy mógłbym prosić o sprawdzenie historii danej alfy gt![]()
Data pierwszej rejestracji: 28.09.2007r
Numer VIN: ZAR93700005250627
Z góry dziękuje za szybką odpowiedź .
A jestem wstanie dowiedzieć się co tam było robione ?
Katalog historii interwencji?
szczegółowe dane?Jestem poważnie zainteresowanym kupnem danego samochodu.Jestem wstanie oczywiście zapłacić za daną usługę.Natomiast serwisy mają wgląd tylko co działo się w Polsce a to już wszystko wiem bardziej interesuje mnie historia tego samochodu w Włoszech.Możecie mi polecić jak mogę się tego dowiedzieć?
Z góry dzięki za pomoc.
Masz rację może za bardzo się denerwuje.Chciałem się dowiedzieć czy nie miała wypadku jakiegoś poważnegraz chciałem sprawdzić przebieg jaki miała przed sprowadzeniem do Polski oraz stan wizualny na jakieś aukcji wystawionej.Myślisz że portale typu Autodna albo autobaz dadzą mi te informacje czy to pieniądze w błoto ?Sorry że tak was męczę ale myślę że macie większe doświadczenie i będzie mi wstanie pomóc. Już i tak mi dużo pomogliście za co jestem bardzo wdzięczny. KoŁos dzięki może i to uda ci się ustalić dla mnie
.
Cześć,
jeżeli Ktoś mógłby sprawdzić VIN, to będę zobowiązany. [emoji3]
ZAR93900007269020
Dzięki!
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Witajcie.
Prosil bym o sprawdzenie
VIN ZAR93900007257074